מישהו יודע כמה פרקים נישארו ל5

• פותח הנושא auyi
  • פורסם בתאריך

auyi

New member
מישהו יודע כמה פרקים נישארו ל5

העונה ה5 מעולה היה עד עכשיו 9 פרקים מישהו יודע כמה נישאר ולמה אין פורם לסופרנו שמתחילה עכשיו

Deacon Frost

New member
בוא נעשה חשבון.

כל עונה מכילה 13 פרקים, עד עכשיו שודרו 9 פרקים כפי שציינת. 4-=9-13 בסה"כ נותרו 4 פרקים.

copious

New member
כתבתי את זה למטה

לחצי הראשון של העונה נשארו שני פרקים (10,11) ואז יש הפסקה קצרה ועוד 10 פרקים

copious

New member
לא בטוח ב-100%

יכול להיות שיתייחסו לחצי השני של העונה החמישית בתור עונה שישית אבל לפי הצהרות רשמיות, העונה הנוכחית היא האחרונה

v e g a

New member
עצוב שזה נגמר עוד מעט...אבל טוב

שהם יפרשו בשיא ולא יגררו את הסדרה לעוד כמה עונות שרק יהרסו כי כבר לא יהיה להם עלילות טובות(למרות שעד עכשיו הסדרה לא אכזבה,אז אני מאמין שהם יכולים לעשות עוד דברים טובים).

ParaEddie

New member
כולכם טועים בחמישית יש 11 פרקים!

ופרק הסיום ישודר בשבוע הבא ב22 למרץ שיהיה 90 דקות!

Carpet Crawler

New member
קצת סדר בדברים

בעונה החמישית היו אמורים להיות 13 פרקים כמו ברוב העונות עד עכשיו. כשהעונה עלתה לשידור בארה"ב התחילו דיבורים על האפשרות שזו תהיה העונה האחרונה והוחלט שיהיו בה 21 פרקים, שאם אני לא טועה כבר צולמו. ולאחרונה החליטו לא לשדר את כל 21 פרקי העונה ברצף, לעשות באמצע הפסקה קצרה, וככל הנראה להתייחס ל-10 הפרקים האחרונים בתור עונה שישית. עדיין לא הייתה הודעה רשמית אם יהיו עוד פרקים לאחר מכן או לא.

ZolgaR

New member
יש גם את העשירי ונשאר אחד

הפרק העשירי פשוט גדוללללל ועצוב כזה...

ZolgaR

New member
../images/Emo58.gif....

ראית? איזה עצוב זה... הקטע עם לם ומקסיקו.... וגם פעם ראשונה ראיתי את ויק חסר ביטחון... בבר כשהם ישבו... כולם אמרו לו "ויק מה עושים, מה עושים..."... פעם ראשונה ששמעתי ממנו "I DONT KNOW!!!" עצוב שהטובים נדפקים... לם הכי אהוב עלי בסדרה, מאז העונה הראשונה... ודווקא הוא נדפק יותר מכולם. עצוב עצוב הפרק הזה...

דון גל

New member
חצי ../images/Emo58.gif הבקרוב של הפרק האחרון

בעונה 5 אומר: "ידעתם שזה הולך להגמר ככה..." אני ממש מפחד מהפרק הבא. לצערי אני כמעט בטוח שויק ימצא את עצמו מאחורי סורג ובריח או מת. הדון.

g tamir

New member
../images/Emo58.gifעונה 5

אני חושב שמישהו מהסטרייק טים ימות אבל זה לא יהיה ויק אם אני צריך להמר אז או לם או רוני..

דון גל

New member
נראה לי

שיותר יזעזע אם מישהו יכנס להרבה זמן לכלא.. אבל אולי אתה צודק. הדון.

copious

New member
לפי הפרומו

שומעים את שיין אומר בסוף "זה נגמר, זה הסתיים" אבל בטון רגוע כזה, שמתכוון לטובה... יכול להיות שוויק והסטרייק טים ניצלו גם הפעם?

למעלה