מישהו יודע כמה שווים הבולים האלה? סבתא שלי אספה אותם
S snyper New member 18/11/02 #2 עוד תמונה בשביל שיהיה לכם יותר קל לזהות אז הנה עוד אותה תמונה בגודל אחר
S snyper New member 18/11/02 #3 אה... בול אחרון חביב גם הבול הזה הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה יש לי עוד הרבה בולים ישנים כאלה
H halemo New member 19/11/02 #6 יש לך קטלוג בולים עם מחירים ? לא ? כי לי יש ! תגיד לסבתא שלך שהבולים האלו לא שווים הרבה, ואין סיכוי להשאיר למשפחה ירושה גדולה. יש יותר מדיי מהם בכל חנות בולים שמוכרת בולים משומשים.
יש לך קטלוג בולים עם מחירים ? לא ? כי לי יש ! תגיד לסבתא שלך שהבולים האלו לא שווים הרבה, ואין סיכוי להשאיר למשפחה ירושה גדולה. יש יותר מדיי מהם בכל חנות בולים שמוכרת בולים משומשים.
ש שמוליקכהן New member 19/11/02 #7 לא כל בול ישן הוא בול יקר snyper, תכניס טוב טוב לראש: לא כל בול ישן הוא בול יקר!!! אם אתה חושב שקיבלת תשובה שגויה אתה יכול לבקש לקבל את המק"ט שלהם ולבדוק בעצמך. הסיגנון שענית לאדם שסיע לך פשוט אינו ראוי.
לא כל בול ישן הוא בול יקר snyper, תכניס טוב טוב לראש: לא כל בול ישן הוא בול יקר!!! אם אתה חושב שקיבלת תשובה שגויה אתה יכול לבקש לקבל את המק"ט שלהם ולבדוק בעצמך. הסיגנון שענית לאדם שסיע לך פשוט אינו ראוי.
ש שלוק היחיד New member 20/11/02 #8 קובעים את המחיר ברוב הפעמים לפי.. כמה בולים הדפיסו. עם בולים מ-1234 הודפסו 10,000,000 פעמים, ובול מ-1997 הודפס רק 30 פעמים, הוא שווה די הרבה כסף. ברוב המקרים קובעים את המחיר לפי זה.
קובעים את המחיר ברוב הפעמים לפי.. כמה בולים הדפיסו. עם בולים מ-1234 הודפסו 10,000,000 פעמים, ובול מ-1997 הודפס רק 30 פעמים, הוא שווה די הרבה כסף. ברוב המקרים קובעים את המחיר לפי זה.