אני יודעת!!! לחפש המתכון???
אז מצאתי משהו...אמנם לא הונגרי, אבל טעים! 2 קופסאות טונה, בשמן 1 יחידה בצל 4 כפות מיונז 1 כף קטשופ או כף ממרח אנשובי פטרוזיליהו/או שמיר (לא חובה!) 1 יחידה שמנת חמוצה 1 חבילה ג´לטין אופן ההכנה: 1.שמים בבלנדר את כל החומרים מלבד השמנת והג´לטין. 2.אחרי הערבול מוסיפים את השמנת ומערבלים שוב. 3.ממיסים את הג´לטין במעט מים חמים, מוסיפים לתערובת. 4.שמים בתבנית צרה במקרר עד שמתקשה, הופכים את התבנית ומקשטים מסביב בירקות.