מישהו יודע למה אנחנו צריכים את צה"ל

מישהו יודע למה אנחנו צריכים את צה"ל

חוץ מלקחת תקציב ענק מתקציב המדינה שיכול להגיע לאנשים שזקוקים לו באמת : נוער שלא מצליח לסיים בגרות , אנשים קשי יום שמקבצים נדבות , אנשים שצריכים תרופות שאין תקציב אליהם. ועוד ועוד.....

KatyRose

New member
יש לי רעיון קטן

צריכים את צה"ל כדי שכל מיני פלשתינים לא יוכלו להיכנס לשטחי ישראל ולעשות פיגועיים..אבל זה שולי כזה...

E טי

New member
../images/Emo45.gif וזה חוץ מהעובדה...

שאפילו לשוויץ יש צבא.

אני לא מבין את הקשר בין הפלסטינים

לצה"ל . מה הקשר ? אם יש בעיה של חצית גבול לא חוקית בונים גדר הפרדה עם תצפיות וזהו בשביל מה צריך 3 שנים מכל נער(וגם נערה) ישראלי שצה"ל לוקח ועוד הרבה שנות מילואים ?

אני באמת לא יודע , אני חושב שכל זה

הצגה אחת גדולה. הרי זה כמו שאלפי מאבטחי האוטובוסים עוזרים לעצור את הטרור . הם לא , המדינה החליטה שצריך לעשות הצגה של ביטחון בתחנות האוטובוס. האם אתה מסכים איתי שמאבטחי האוטבוס זאת הצגה בשביל הציבור או שאתה חושב שהמליונים שמושקעים במאבטחי האוטבוסים שווים זאת ?

KatyRose

New member
למה שלא תשאל את שני מאבטחי

האוטובוס שנפצעו קשה לפני מספר חודשים בפיגוע בב"ש כאשר רדפו ומנעו ממחבל מתאבד להתפוצץ באוטובוס ולהרוג הרבה יותר אנשים? או למה שלא תשאל את קרובי החייל שנרצח אתמול והחיילים שנפצעו אתמול שעצרו בגופם מחבלים?

אני אגיד לך למה זה לא אכפת לי....

כי אתה משתמש במיניפולציות רגשיות כדי להשיג את מטרותיך . אני מבין שמבאבטחים נפצעים פעם בכמה זמן בנסיון פיגוע לפי הגיון זה צריך מאבטח בכל כיכר רחוב? לא?

KatyRose

New member
אני בחורה

ואתה כנראה ממש ממש ממש ממש לא חכם אם אתה לא יודע באמת עד כמה שהנוכחות של כל המאבטחים והחיילים תורמת לסטחון המדינה, או שיש לך עיני עגל תמימות ואתה חושב שאנחנו צריכים ללכת בחופשיות ואפילו לא לבדוק תיקים בכניסה כי חומה אחת גדולה גדולה הופכת את המדינה שלנו למדינה בטוחה?ואחר כך מה? בא בקוסם מארץ עוץ ומצמיח לכולנו FREE WEED וכולנו חיים באושר ועושר?

סלחי לי בקשר" בן" או "בת" אני

אני לפעמים שוגה ולא בודק . חחחחח. טוב נעבור לעיקר: למה את חושבת שאת יכולה לקבוע מי חכם ומי לא ? אם מישהו אומר דעה שונה זה לא אומר שהוא טיפש או חכם :) עיני עגל תמימיות ? מה הכוונה ? אולי מי שתמים זה דווקא את שחושבת כמו ילדה קטנה שצה"ל הוא הצבא החזק בעולם ועוד ועוד..... תסבירי לי למה החיילים ומאבטחים תורמים לביטחון חוץ מההיבט הפסיכולגי ?

KatyRose

New member
לא אמרתי שאתה לא חכם בגלל

הדיעה שלך אלא בגלל הנאיביות..ולא, אני לא חושבת שצה"ל הוא הצבא הכי חזק בעולם ואנחנו גיבורים וילדים כל כך גדולים וקשוחים... אבל אני גם מבינה כמה חיוני צה"ל.. אתה יודע כמה מבצעים יש ביום שבהם נתפסים ונלכדים המון מחבלים שתכננו לחדור לשטחי ישראל? וזה לא קטע של "פעם ב.." כמו שאמרת על המאבטחים, ממש מדי יום ביומו.

יש לך לינק לכתבה בענין ?

כי לדעתי את מדבלבלת בין טרוריסט פה ושם ולבין פועל זר שלמרות הכל מנסה למצוא פרנסה בישראל .

KatyRose

New member
תגיד לי אתה רציני?

"טרוריסט פה ושם?""יש לך לינק"? ברור שיש לי לינק! יש המון לינקים! ורק שתדע שלא על כל מחבל שתופסים מפרסמים ישר כתבה... פועל זר? מה הקשר פועל זר? צה"ל בכלל לא מתעסק ולא קשור עם פועלים זרים... אני חושבת שאתה צריך ללכת ללמוד קצת היסטוריה ...

מה קשור היסטוריה לשאלה ?

אגב , גם היסטוריה זה לא דבר מוחלט ולכן יש תמיד ויכוחים בענין. אגב , אמרת שיש לך לינק או שאת בעצם מגלה שצה"ל תופס כמה פועלים זרים מסכנים שעוד איכשהו מנסים לפרנס את משפחתם. תלוי איך את מגדירה טרוריסט . פועל זר הוא לא תמיד טרוריסט :) אני ממתין ללינק .....

נוווו....

אולי 10 אצבעות מספיקות לספור את כל הטרוריסטים . בשנה ומשהו כאשר את נתת לינק . כאשר חלק מהם בכלל רק חשודים בתיכנונים של פיגועים. אני גם מתכנן לזכות בלוטו אבל זה קצת לא הולך לי.

KatyRose

New member
חחח טוב אני סיימתי כאן

זה כל כך מגוחך שאין לי כבר מילים.. לספור אותם על 10.אצבעות. הלוואי... כשתהיה חייל (קרבי הכוונה) נראה אם תגיד את אותו הדבר

חוץ מזה זה לא בדיוק מגוחך.....

הרי את לא חיילת קרבית ולכן את בעצם משערת הכל :) והמציאות כמו שמצאת היא שמספר הטרוריסטים קטן.

KatyRose

New member
המציאות כמו שמצאתי?

אתה חי על אי בודד? אני הרצתי חיפוש של שתי מילים מסכנות באינטרנט וזה מצא הרבה..חוצמזה..אתה יודע שלמחבלים לא כתוב על המצח: "אנחנו מחבלים!" בגלל זה גם את אלה החשודים צריך לעצור, לבדוק. ומי יעשה את זה אם לא צה"ל? או שאתה חי בעולם ורדרד בו אף אחד לא רוצה לפגוע בנו?

למעלה