מישהו יודע למה בימים האחרונים יוסי שבוז??

מישהו יודע למה בימים האחרונים יוסי שבוז??

הוא כבר בכה לפני שלושה ימים ועכשיו הוא יושב כמו קוף בכלוב.

הסיבה פשוטה מאוד....

עונת הסתיו הגיעה והדורבנים חלשים בתקופה הזו של העונה... ומתכוננים לקראת עונת החורף הקשה

אתם טועים כולכם!!! הוא בכלל לא מבואס!!! הוא

יושב וחושב על חריזות לשון חדשות לשבוע הקרוב....
וצריך להתרכז טוב טוב לטובת העניין...

חברי הפורום על שיפרה ויוסי...מוקדש לקפרי

מה זה הם עושים חיקויים ויוסי משחק את עצמו??? שלום אסייג עושה חיקויים?? יעקב כהן עושה חיקויים?? אלי ומריאנו גדלו בנתניה יחד עם כל ה"עממיים" למינהם ובקיצור כל אלה שהזכרתי בהודעה האחרונה שלי (הסטנאפיסטים המזרחיים) גם אם הם עושים חיקויים (חלקם) עושים את זה ממקום מאוד מוכר ומחובר ישירות אליהם, תביני יוסי בובליל הוא איש פשוט, עממי, כייפי וטוב לב, אלה האנשים שהרוב בארץ אוהבים ומתחברים אליהם, עכשו לגבי זה שאת כותבת תלכי לרחוב ותדברי ותראי כמה שהוא מעצבן...תסלחי לי אבל חחחחחחחחחחח.... באמת שהצלחת להצחיק אותי ולא בא לי לצחוק (המשורר אגב - יוסי בובליל) בואי אני יספר לך מה קרה רק בשבת האחרונה שטיילנו לנו בצומת ביל"ו, היינו במתחם עם המון אנשים ועלה לבמה ליצן (מתחם ענק בחוץ) הוא הסתלבט שם על כמה אנשים והעלה מישהו מבוגר לבמה..מפה לשם המבוגר אומר לליצן אחרי כמה דקות "מה לעשות אני לא מצחיק כמו בובליל"...בשניה שהוא אמר את זה כולם אבל כולם (כולל הליצן)התחילו לצחוק ורק ממראה עיניים ראיתי איך כולם אומרים: ראית איך הוא נתקע בזכוכית"? "סוטול, סוטול, סוטול" יש כאלה שכינו אותו אפילו "מלך" בקיצור אמרו רק דברים טובים על בובליל מה זה מראה?? זה מראה שהאנשים מחפשים בתוכניות טלויזיה את הדברים הקלילים והכיפיים אחרי יום עבודה ואני מבטיחה לך שרוב האנשים פשוט מחכים בשידור רק לדבר אחד מחכים ל"קטעים" של יוסי בובליל.... רוב אנשי הפורום פה יושבים רוב היום ורואים את יוסי יושב מעשן שורק..תגידו מה אתם רוצים שהוא כ-ל היום יצחיק??? זה דיבלי בכלל לחשוב כך, אני אישית מתחברת ליוסי בעיקר בגלל הפשטות,כשצריך הוא יודע להיות רציני כשצריך הוא מצחיק וכן, כשצריך הוא מרכל ועצבני וכשצריך הוא רגיש.. לעומת שיפרה שאצלה ואמרתי את זה כבר 1000 פעם ואני ימשיך להגיד, שום דבר לא נראה אמיתי, לא מרגיש אמיתי ולא מדבר לרוב עם ישראל וזאת עובדה, תסלחו לי אין כאן אף אחד בפורום או בעולם כולו מישהו שלא מרכל, מישהו שלא עצבני ומה שמרגיז אצל שיפרה זה שהיא מודעת לזה שיש מצלמות ומשחקת אותה איזה קדושה מעונה, תסלחי לי אבל קרה לי מה שקרה להמון אנשים מחיבה לשיפרה נהיה לי בדיוק את ההפך.. תבינו כאן כולם, אנשים אוהבים שמדברים אליהם בגובה בעיניים ולא מתיימרים להיות "חכמים" מהם,זה מעיד על סנוביות ואגואיסטיות וכך זה אצל כולנו ואף אחד לא ישכנע אותי אחרת, מי שיטען אחרת פשוט משקר...ורק בגלל זה אנשים פשוט לא מתחברים לשיפרה....

אורין18

New member
יוסי בובליל הוא מלך!!!

אתם עוד תראו שאחרי ההדחה הקרובה הוא ידע בדיוק מה הולך ויצא מהבלבול שהוא נמצא בו כרגע וישוב להיות:``אני לא נמר,אבל אני גם לא שפנפן-אני דורבן שקולע בזמן``

קפרי

New member
אתה יודע שדורבן הוא בעל חיים מסוכן וכל מי

שמתקרב אליו נעקץ על ידיו? אז בובליל דורבן?

Yaki J

New member
למה את (כרגיל) מדברת שטויות?

הדורבן הוא חיה מדהימה, אחת מ-3 חיות בטבע המקיימות יחסי מין לצרכי זוגיות והנאה ולא רק הזדווגות וחיה במערכת יחסים מונוגמית לחלוטין ושיוויונית בכל הקשור לטיפול בצאצאים. בניגוד למיתוס הוא לא "יורה" את קוציו אלא משתמש בהם בעיקר להפחיד טורפים מזיקים בעיקר שועלים וצבועים (הא, איזה מצחיק - כמו באח הגדול) ולא כל מי שמתקרב אליו נעקץ על ידו. הוא יעיל באזורים בהם יש נחשים, שכן למרות היותו צמחוני הוא מיומן בהריגתם.

My Little Fairy

New member
חח הדורבן יעיל נגד שועלים, צבועים, ונחשים.

חחחח ענק! תיאור נפלא של הדיירים. שועלים - צבר. צבועים - רנין. נחש - שי.

My Little Fairy

New member
המלך הוא עירום..

.. מול המראה, מראה לכל נתיניו את הציצים הרוטטים שלו ואת השרירים הרפויים תחת העור המקומט. אבל הוא יודע לחרוז, אז.. יחי המלך! עם כאלה נתינים, מי צריך כתר?

Come Alive

New member
אוי לא, הוא בכה?

איזה מסכן......... ואף אחד לא עזר לו? איזה חמוד

למעלה