מישהו יודע למה הרשמי לא פועל...?
מ מוריס והיונים New member 7/9/06 #2 זה הרי כ"כ ישראלי - לפרסם כתובת של אתר, כאשר האתר עצמו עוד לא מוכן... אבל אני חושב שהאתר באחריות הליקון, אז זה לא קשור לדורבנים עצמם.
זה הרי כ"כ ישראלי - לפרסם כתובת של אתר, כאשר האתר עצמו עוד לא מוכן... אבל אני חושב שהאתר באחריות הליקון, אז זה לא קשור לדורבנים עצמם.
C crazy monkey New member 7/9/06 #4 לא כ"כ נכון פעם הוא כן עבד ועכשיו כבר לא... ואין קשר לישראליות או לא, אבל יש בזה מן הדפיקות לפרסם אתר שלא עובד...
לא כ"כ נכון פעם הוא כן עבד ועכשיו כבר לא... ואין קשר לישראליות או לא, אבל יש בזה מן הדפיקות לפרסם אתר שלא עובד...
מ מוריס והיונים New member 7/9/06 #5 זה לא אותו אתר... לאתר הקודם היתה כתובת אחרת, ואני בטוח שגם בעלים אחרים. הכתובת הנוכחית מתארחת בשרת של הליקון, ועל כן האתר באחריותה - ומחברה מסחרית גדולה כמו הליקון, הייתי מצפה שאם הם כבר מפרסמים, האתר יהיה באויר ברגע שאנסה להיכנס אליו...
זה לא אותו אתר... לאתר הקודם היתה כתובת אחרת, ואני בטוח שגם בעלים אחרים. הכתובת הנוכחית מתארחת בשרת של הליקון, ועל כן האתר באחריותה - ומחברה מסחרית גדולה כמו הליקון, הייתי מצפה שאם הם כבר מפרסמים, האתר יהיה באויר ברגע שאנסה להיכנס אליו...
נ נועה גלוסקא New member 7/9/06 #6 באתר של הליקון? נכנסתי ולא כ"כ מצאתי... איפה הכתובת בדיוק? (אני רוצה לדווח להם על זה..)