מישהו יודע למה לא פיטרו אותי ?

פ י ט

New member

ליטן א

New member
אתה שואל בתור חידה, או בתור תמיהה?

מספר סיבות: 1. רוב ההפסדים שלך, הם במשחקי ידידות. ההנהלה לא מתחשבת במשחקי ידידות. גם לא התקשורת. 2. בהפסדים הגדולים האלה, אני מניח שפשוט הוצאת את השוער מהשער.. אז כל בעיטה שלהם מ-40 מטר, זה גול. בד"כ במשחקים כאלה, השחקנים מקבלים ציוני 7, והם לא חלשים, כי בעצם, אף גול שם לא באשמתם.. בהרבה מקרים ההנהלה אפילו כותבת לך, אחרי המשחק, שלמרות ההפסד הקשה, הם היו די מרוצים מתפקוד הקבוצה. 3. התלוננת הרבה על השיפוט? (ב"הרבה" אני מתכוון יותר מ5-6 פעמים..)

פ י ט

New member
נכון....

סתם משעמום רציתי לראות כמה זמן אפשר להיות בקבוצה עד שמפטרים אותי אני משחק עם 11 חלוצים שכולם למעלה הפסד השיא שלי הוא 40-1 הסגל שלי הוא 15 שחקנים בערך אני עושה כל יומיים משחק ובאימונים אני עושה אימונים קשים השחקנים עומדים למות יש לי שחקן עם 13 אחוז מצב בריאותי אני מחכה שיקרה לו משהו מכרתי את כל השחקנים כמעט קנסתי את כולם בלי סיבות עד שהם אמרו לי להפסיק עם זה אחרי כל משחק אני מתלונן על השיפוט ומשום מה יש שחקנים ששמחים להישאר במועדון אחרי כל משחק יש הפגנות של האוהדים אבל ההנהלה אומרת שהיא מרוצה ממני ולהתעלם מהאוהדים וגם פיטרתי את כל הצוות המקצועי אני בליגה אחרי 10 מחזורים חטפתי איזה 300 גולים אבל הסיבה היחידה שאני ממשיך זה שאני מחכה שלשחקן עם 13 אחוז מצב בריאותי יקרה משהו משהו לא טוב פרטים בהמשך אם יהיה המשך בשביל השחקן הזה

פ י ט

New member
עוד משהו ששכחתי

שחכתי להוסיף שעם הקבוצה הזאת ביליתי הכל העולם כבר הייתי בעירק לא שמתי לב להתקפות טילים במשחק אולי בגלל שהוא התקיים באיצטדיון לא ידוע ובאחד מהטיולים שלי לניקארוגאה אחד מהשחקנים משום מה הורעל ונעדר 10 ימים אז המלצה לכל המאמנים לא לעשות מחנה אימונים בניקארוגואה

tomash11

New member
אח הרגת אותי מצחוק...

איזה קבוצה זבלה...:)) אל תעלב... כל משחק 20 גולים...קטע גדול... אצלי (בברצלונה) היה קטע מוזר קצת גם כן, באחד ממשחקי הידידות, השחקנים היו לחלוטין לא בכושר, וכבר לא יכלתי לבטל את המשחק, אז שמתי רק את מי שהיה בכושר הכי טוב יחסית, וככה יצא ששוער לא היה, וכל אחד שיחק במקום שהוא לא רגיל בכלל... הפסדתי 6:0 אבל אחרי המשחק ההנהלה אמרה לי שהיא מרוצה מהמשחק שהם הפגינו למרות ההפסד. וזו הנהלה שהיתה מחמיצה לי פנים אם הייתי מוציא תיקו מול קבוצות חזקות בחוץ... יכול להיות שזה כמו שליטן אמר, שאתה לא שם את השוער בשער, הם מתחשבים בזה. אבל זה באמת מוזר שלא מפטרים אותך, יש לך שם מספיק משחקי ליגה בשביל שלא יאהבו אותך:))

KaZaM

New member
אני עשיתי את זה פעם אחת בבארסה

שיחקתי בלי שוער ופיטרו אותי רק אחרי איזה 10 הפסדים בתוצאות גדולות כאלה

פ י ט

New member
עוד תמונה מגניבה

שימו לב לשחקן מספר 10 על זה אומרים שחקן 10 10 גולים 10 בישולים וציון 10

למעלה