מישהו יודע למה על (חלק) מהמסטיקים כתוב 'לא לאפייה'?

מישהו יודע למה על (חלק) מהמסטיקים כתוב 'לא לאפייה'?

יש מתכונים שעושים שימוש במסטיקים
 

TCHM

New member
כי...

מבלי להכנס להסברים כימיים...
מסטיק מכיל פולימרים מבוססי נפט, בחום גבוה הם יתפרקו
ויהפכו לחומרים רעילים.
לא מכיר מתכונים עם מסטיקים.
 
כלומר הרעל רק בטמפ' גבוהות???

ראיתי מתכונים עם טופי שכל המטרה שהם יימסו וחשבתי שאמור להיות גם עם מסטיקים...
אבל אם הבעיה עם הרעילות שלהם אז ברור שלא כדאי
 

TCHM

New member
רק בטמפ' גבוהות...

טופי(סוכריות רכות) אינן מסטיק, המרכיבים שונים והן אכן נמסות בחום
ובנוזל ולא נגרם כל נזק.
 

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
כסת"ח קלסי

כדי שלא יבוא האידיוט שאפה את המסטיק ויתבע את היצרן.
 

פוקסי99

New member
ממתיק

ברוב המקרים המסטיקים הם ללא סוכר ומומתקים בחומרים שאסורים לבישול.
גם על קולה דיאט כתוב לא לבישול
 
רגע רגע... אז זה אסור בגלל הממתיקים או מעצם שזה מסטיק?

ואם אני לא טועה אם זה אכן היה רעיל אז היו אוסרים במפורש לא לבלוע. אני לא מכיר ילד שלא בלע מסטיק. אם זה מסוכן אז לא היו מייצרים את זה
 
למעלה