מישהו יודע למה על (חלק) מהמסטיקים כתוב 'לא לאפייה'? יש מתכונים שעושים שימוש במסטיקים
א איש מדליק1 New member 15/1/16 #1 מישהו יודע למה על (חלק) מהמסטיקים כתוב 'לא לאפייה'? יש מתכונים שעושים שימוש במסטיקים
T TCHM New member 16/1/16 #2 כי... מבלי להכנס להסברים כימיים... מסטיק מכיל פולימרים מבוססי נפט, בחום גבוה הם יתפרקו ויהפכו לחומרים רעילים. לא מכיר מתכונים עם מסטיקים.
כי... מבלי להכנס להסברים כימיים... מסטיק מכיל פולימרים מבוססי נפט, בחום גבוה הם יתפרקו ויהפכו לחומרים רעילים. לא מכיר מתכונים עם מסטיקים.
א איש מדליק1 New member 16/1/16 #3 כלומר הרעל רק בטמפ' גבוהות??? ראיתי מתכונים עם טופי שכל המטרה שהם יימסו וחשבתי שאמור להיות גם עם מסטיקים... אבל אם הבעיה עם הרעילות שלהם אז ברור שלא כדאי
כלומר הרעל רק בטמפ' גבוהות??? ראיתי מתכונים עם טופי שכל המטרה שהם יימסו וחשבתי שאמור להיות גם עם מסטיקים... אבל אם הבעיה עם הרעילות שלהם אז ברור שלא כדאי
T TCHM New member 16/1/16 #4 רק בטמפ' גבוהות... טופי(סוכריות רכות) אינן מסטיק, המרכיבים שונים והן אכן נמסות בחום ובנוזל ולא נגרם כל נזק.
רק בטמפ' גבוהות... טופי(סוכריות רכות) אינן מסטיק, המרכיבים שונים והן אכן נמסות בחום ובנוזל ולא נגרם כל נזק.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 16/1/16 #6 כסת"ח קלסי כדי שלא יבוא האידיוט שאפה את המסטיק ויתבע את היצרן.
פ פוקסי99 New member 17/1/16 #7 ממתיק ברוב המקרים המסטיקים הם ללא סוכר ומומתקים בחומרים שאסורים לבישול. גם על קולה דיאט כתוב לא לבישול
ממתיק ברוב המקרים המסטיקים הם ללא סוכר ומומתקים בחומרים שאסורים לבישול. גם על קולה דיאט כתוב לא לבישול
א איש מדליק1 New member 17/1/16 #8 רגע רגע... אז זה אסור בגלל הממתיקים או מעצם שזה מסטיק? ואם אני לא טועה אם זה אכן היה רעיל אז היו אוסרים במפורש לא לבלוע. אני לא מכיר ילד שלא בלע מסטיק. אם זה מסוכן אז לא היו מייצרים את זה
רגע רגע... אז זה אסור בגלל הממתיקים או מעצם שזה מסטיק? ואם אני לא טועה אם זה אכן היה רעיל אז היו אוסרים במפורש לא לבלוע. אני לא מכיר ילד שלא בלע מסטיק. אם זה מסוכן אז לא היו מייצרים את זה