מישהו יודע לסרוג כאלו בובות?

taloosh1234

New member
מישהו יודע לסרוג כאלו בובות?

אם יש לכן הוראות ליצירת בובות כאלו אני אשמח הן מקסימות ממש

כמה קוים מנחים עד שיבואו המומחיות

אז ככה: אני לא יודעת לסרוג "כאלה בובות", אבל עשיתי כמה בובות אחרות. נראה לי שהבובה בתמונה סרוגה במסרגה אחת, בחצאי עמוד בלבד. אני נותנת לך הוראות מהזכרון לפי בובה שעשיתי, זה לא מדויק- וזה גם תלוי בצמר ובמסרגה. אז תשימי לב ואם יש צורך תפרמי ותסרגי שוב עם פחות או יותר עיניים. כדור: סורגת טבעת של, נגיד, 6 עיני שרשרת, סוגרת בעין מתה, ועושה 12 עמודים לתוך הטבעת, ואז בכל שורה את מעלה את מספר העיניים עד שמגיעה למרכז הכדור ואז מורידה בהדרגה את מספר העיניים עד לסגירת הכדור. אח"F עושה את הגוף : גם כן מתחילה משרשרת סגורה, ומגדילה בהדרגה עד לגודל הרצוי. אבל פה את נשארת באותו גודל (מספר עיניים) עד מהכתפיים עד המתניים. ידיים, רגליים- לפי אותו עקרון, רק יותר צרות .

taloosh1234

New member
אני אנסה...

ממלאים את הבובות במילוי ספוגי כמו בובות רגילות?

כן. ואני מציעה לך

לנסות קודם להכין בובה שיש לך את ההוראות עבורה, תבדקי בקישורים שצירפתי לך פה אולי משהו מוצא חן בעיניך. מתוך הנסיון הזה יהיה לך קל יותר ליצור בובה ע"פ תמונה בלבד. עוד נקודה: בגלל שזו בובה סרוגה , צריך לשים לב לנקוודת חיבור- צוואר,ידיים רגליים וכו' . סרגתי פעם פיל שלפי הדוגמא הראש והבטן שלו היו מחוברים יחד(ולא שני כדורים נפרדים) והתוצאה היתה "צוואר" חלש ומתנדנד שרואים דרכו את המילוי. מאז אני סורגת כל חלק לחוד (כדור קטן לראש וכדור או אליפסה גדול לבטן) ותופרת אותם יחד. זה יותר יפה וגם יותר חזק.

למעלה