מישהו יודע מדוע גדעון סער התפטר מהכנסת (תודה הרינגטון) בשנת 2014?

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
דוד אמסלם מספר שגדעון סער הזמין את כל חברי הליכוד לגני התערוכה והם היו שם כ 300 איש
פלוס ראשי ערים וכל מיני עסקנים ואז במפתיע ולתדהמת כולם, גדעון סער הודיע לכולם שהוא מתפטר.
למה הוא התפטר?
תעלומה.
הנה תשמעו את דודי אמסלם.
למה גדעון סער התפטר בחופזה ב 2014? - YouTube

שמלת תחרה1

Well-known member
דוד אמסלם מספר שגדעון סער הזמין את כל חברי הליכוד לגני התערוכה והם היו שם כ 300 איש
פלוס ראשי ערים וכל מיני עסקנים ואז במפתיע ולתדהמת כולם, גדעון סער הודיע לכולם שהוא מתפטר.
למה הוא התפטר?
תעלומה.
הנה תשמעו את דודי אמסלם.
למה?

תקווה25

Well-known member
למה הוא התפטר?
תעלומה.
הנה תשמעו את דודי אמסלם.
אני מאמינה ששחר יודיע תבקש ממנו להסביר לך

שחר 676

Well-known member
אני מאמינה ששחר יודיע תבקש ממנו להסביר לך
האמת שאין לי מושג מדוע גדעון סער התפטר בשנת 2014 אבל חבר הכנסת אמסלם הנפלא לועג ומתגרה בסער מה שמעיד שאולי כאן בלטה שצריך להפוך רק שעושה רושם שהתקשורת הישראלית לא ממהרת לנגוס בפתיון - בוא נאמר שאם חבר כנסת כלשהו היה מתגרה כך בנתניהו .....יש לשער שאילנה דיין או רביב דרוקר היו פותחים בכתבת תחקיר דורסנית ;-) .....תיכף אנסה למצוא רמזים לפירורים שפיזר אמסלם.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אין לי מושג למה התכוון אמסלם אבל נתקלתי בסרטון קצרצר העוסק בגדעון סער - שווה צפיה.

מוזר שלא שומעים אף מילה מדנה וויס, או מאמנון אברמוביץ, אפילו גיא פלג שותק.
היכן כל המפגינים שוחרי הצדק ואבירי מוסר הצוללות מבלפור?
אם הסיפור היה נוגע לבוזגלואים מהליכוד...
איזו רעידת אדמה.
איזה צונאמי.
החדשות היו מלאות פרשנים פוליטים/ אנשי חוק/ עו"ד שכולם בוחשים ורוחשים בפרשיה הגדולה והאיומה.
אבל במקרה דנן.. |אילם|
וואלה שחר צודק, אין יותר צבועים ושקרנים מהשמאלנים .

נערך לאחרונה ב:

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
איזו רעידת אדמה.
איזה צונאמי.
החדשות היו מלאות פרשנים פוליטים/ אנשי חוק/ עו"ד שכולם בוחשים ורוחשים בפרשיה הגדולה והאיומה.
אבל במקרה דנן.. |אילם|
שמע ידידי הסב...
באמת שאיני יודע מה הייתה הסיבה למעשה זה של סער.
ועובדה שגם דודי אמזלג לא הזכיר דבר, אלא רק ניסה לאתגר כדרך התנהלותו המגושמת והבוטה.
לצערי, גם בויקיפדיה המשפט שהצלחתי לצטט הוא קצר ויבשושי, וגם שם אין הסבר על שום מה ולמה.
ועל כן לא אתכחש: מאד יתכן שהיו דברים בגו, אבל יתכן גם, שכשם שביום בהיר אחד, בא לך לבנות לעצמך קורקינט, בא לו לקחת לעצמו חופש מהעומס, כדי להיגאל מעט יותר עם הקניין החדש שלו, גאולה, אשת האבן המסתערת. מי יודע...
אז אם תביא לי מידע נוסף, שיאפיל על גידון, לא אהסס לדבר בגנותו. אבל אל תנסה לבקש ממני, שאני אחפש את הסיבה. כי סיבות? תמיד תוכל למצוא, ולא משנה במי המדובר. מי כמוך , כאוהד של BB, יודע זאת היטב.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
ועובדה שגם דודי אמזלג לא הזכיר דבר, אלא רק ניסה לאתגר כדרך התנהלותו המגושמת והבוטה.
אבקשך לדייק, משה. "דודי אמסלם" ולא דודי אמזלג, אם כי אני בטוח שכול המזרחים אצלך זה, אוטו הדוור.
כנראה שלדוד אמסלם יש רק שברי מידע ולכן הוא לא אומר במפורש
אבל תחשוב רגע שכל מי שמעלה את הנושאים הבעייתים האלה כרגע
מודע לכך שאם אין אמת מאחורי הדברים אז הוא יהיה חשוף למשפט דיבה נגדו.
זה שפרסם את הדברים אינו טיפש.
ובנוסף לדעתי אין עשן בלי אש.
ואם באש אנו עוסקים, אז הידיעה הזאת מתפשטת עכשיו כאש בשדה קוצים.
אני מאמין שבסוף לעיתונות המוטה והשמאלנית לא תהה ברירה והם ייאלצו לפרסם את הפרשה.
לא שזו בעיה כל כך גדולה, אין לאף אחד שם בשמאלניה המפוברקת בעיה להקריב את סער כשעיר לעזאזל.
הם תמיד יוכלו להצביע עליו בתור הילד הרע של הליכוד.

שחר 676

Well-known member
אבקשך לדייק, משה. "דודי אמסלם" ולא דודי אמזלג, אם כי אני בטוח שכול המזרחים אצלך זה, אוטו הדוור.
אני מאמין שבסוף לעיתונות המוטה והשמאלנית לא תהה ברירה והם ייאלצו לפרסם את הפרשה.
לא שזו בעיה כל כך גדולה, אין לאף אחד שם בשמאלניה המפוברקת בעיה להקריב את סער כשעיר לעזאזל.
לאיזה שם משפחה יש ניחוח מזרחי "נלעג" יותר , אמסלם או אמזלג ?

סבא , נסה להגות בקול את שמות המשפחה הללו ואולי תקבל תובנות בנושא ;-)

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
1. פשוט חבל לי להעליב את האמסלמים - אז העדפתי את המזלג.
2. יש פתגם האומר: "איסטרא בלגינא קיש קיש קריא". אז אם המזלג לא יודע ויש בכדו פרוטה אחת בלבד, מוטב שלא יקשקש בה. * "אִסְתְּרָא[1] בִּלְגִינָא קִישׁ קִישׁ קָרְיָא" הוא פתגם בארמית שמופיע בתלמוד הבבלי. פירושו המילולי של הפתגם הוא 'מטבע בכד[2] קורא "קיש קיש"', כלומר, מרעיש יותר מכד מלא מטבעות, והוא משל לאדם טיפש המתפאר במעט החוכמה שיש לו. הטיפש משול בכך לכד ריק מתוכן, לעומת הפיקח, המלא בחוכמה. [הועתק מויקיפדיה].
3. יתכן מאד, שמאחר שאין אמת ממשית מאחורי דבריו, הוא רק רמז. אודה שאיני מחבב את המזלג ההוא, וכל דרכי התנהלותו מחליאות בעיניי, אבל שוטה הוא לא. "מה ששלו שלו" כדברי האופירה וזכותו המלאה היא להיזהר בדבריו.
4. ואם התאוריה שלי נכונה, והוא פשוט רצה לנצל את זמנו אך ורק כדי לדלות אבנים מהגאולה המסתערת? מה רע בכך? אישה חדשה = הנאות חדשות. זכותו.
5. שעירים לעזאזל זו אופרה קבועה בתחום ואין צורך לדון בה. אני רק מקווה, שהגאולה תצא מהאבן כשם שהמרצע נוטה לצאת מן השק (שק האשכים)?

שחר 676

Well-known member
איזו רעידת אדמה.
איזה צונאמי.
אבל במקרה דנן..
אז למיטב דעתי הבנתי וידיעתי - בהחלט יתכן שלאדון גדעון סער יש הרבה חברים טובים בתקשורת. כל כך טובים היכולים אפילו להוריד מסדר היום הלאומי אי אילו פרשיות מביכות היכולות לפקוד רבים מאיתנו.

הבה נחשוב ביחד - בזמנו , התעמולן השמאלני הבכיר אמנון אברמוביץ ביקש "לאתרג" את אריאל שרון (לשמור עליו כמו על אתרוג) בשל תמיכה והובלת נושא ההתנתקות.....זוכרים ?

ואם חלקים מהתקשורת מסוגלים לפתח רצון נעדר אתיקה כזה מדוע שלא יאתרגו גם פוליטיקאים היכולים למרוד בנתניהו מבפנים ?

לימים נודע לנו מהתקשורת שנתניהו חושד שסער וכבוד הנשיא השמאלני ריבלין זוממים קנוניה אשר במסגרתה יטיל הנשיא את הרכבת ממשלת הליכוד על גדעון סער במקום על נתניהו וזאת בשל מצבו המשפטי - כלומר , אם הדבר נכון אז מדובר בחשד לניסיון הדחה נכלולי ומניפולטיבי - נתניהו הגיב על ידי החתמת חברי מפלגתו על "מסמך נאמנות".

לעניות דעתי - נתניהו חושד שגדעון סער נתמך על ידי התקשורת השמאלנית המנסה לבחוש במפלגתו ולהביא להדחתו באמצעות פוליטיקאי אשר בהחלט יתכן שחייב הרבה לתקשורת השמאלנית שלנו.

כולנו חייבים לזכור שרובה המכריע של התקשורת המיינסטרימית אינה אובייקטיבית כלל , היא לא מנסה לסקר מציאות , היא מנסה לייצר מציאות התואמת את האינטרסים שלה וכל אדם עם טיפת יושרה והגינות אישית יודה בכך.

וזה חלק מן הסיבות אשר בעטיין אני אוחז בדעה כי ....

"אין ולעולם לא יהיו כזבנים וצבועים גדולים ממרבית השמאלנים"

נערך לאחרונה ב:

מקסים 45

Well-known member
למה הוא התפטר?
תעלומה.
הנה תשמעו את דודי אמסלם.
הסיבה לא תימנע מתניהו להכניסו תחת ממשלתו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
הסיבה לא תימנע מתניהו להכניסו תחת ממשלתו.
כה אמר אמזלג וכה אמרה הויקיפדיה:
"פרישה מהפוליטיקה
ב-17 בספטמבר 2014 הודיע סער על נטילת "פסק זמן" מהחיים הפוליטיים, ועל כוונתו להתפטר מהממשלה ומהכנסת לאחר חגי תשרי[39]. ב-3 בנובמבר 2014 הגיש את התפטרותו מהכנסת[40]. עם זאת, הוא השתתף בפעילות הליכוד בקמפיין המפלגה לקראת הבחירות לכנסת העשרים[41] וקרא להצביע לליכוד".
לא נראה כמו איזו רעידת אדמה קשה.

למעלה