מישהו יודע מהו הפקס של רבקה חנוכה?

יעלד12

New member
מישהו יודע מהו הפקס של רבקה חנוכה?

כמעט התפתיתי לרשום "רבקה חנוקה". : ) המשך ערב נעים יעל

יעלד12

New member
מורני!

אחלה תגובה רשמת למטה! נתראה מחר בפיזיאיכס! עוד מעט גדי חוזר מהעבודה. הוא לא יודע מה מצפה לו! נוסחאות של קפיצים! החלטתי לנצל את המוח הפיזיקלי שלו. אני במקומו הייתי מתגרשת, ויפה שעה אחת קודם : )

morancho1

New member
חחחח

היום הרגשתי יותר אאוט מבדרך כלל..החלטתי לחזור על ניוטון ההתחלה ויש כמה דברים שלא הבנתי שם אז מה הפלא שאני לא מבינה עם כאלה פערים:) זה מרגיע אותי זה מראה שאני לא "איטית הבנה" אלא סתם עצלנית
אל תשכחי לשתף את "תובנות הקפיץ" למחר!! חח בדיוק חשבתי על תמונה: תמרי יושבת ומשחקת עם צעצועים, בינהם קפיץ. פתאום אמא יעלי באה ומתבוננת בקפיץ. תמר מתבוננת באמא בקפיץ ושוב באמא. אמא שולפת את ידה ומנסה לקחת את הקפיץ, לצורך ניסויים מדעיים כמובן. תמרי מסרבת, מרחיקה את הקפיץ מאמא. אמא מנסה שוב, תמרי בורחת, אמא רודפת אחריה ומבט זימתי בעיניה: "את הקפיץ!!!!!!"....!!!!...!!! אח, מה שפיזיקה יכולה לעשות לאנשים!!!!

יעלד12

New member
גדול! צחקתי בקולרם!

איך היא שיגעה אותי היום... חשבתי שאני מתה. סוף סוף הלכה לה לישון, חלומות של קפיצים לא יהיו לה, אבל לי בוודאי! אהבתי- "מבט זימתי"! זה ביטוי שלקוח מספרים של דניאל סטיל/ג'קי קולינס וכל אותם ספרי טיסה אהובים עלי, ושלרוב משלבים את זה יחד עם- "היא הביטה בו בערגה, מבט זימתי בעיניה, וכו' וכו'" 0צנזורה) לילה טוב, יעל

למעלה