מישהו יודע מהו CARNITINE " FREE?

יש קשר

להפוטוניה או היפרטוניה (שררים רפויים או מתוחים מידי). הטענה של גרנשפיין שהפרעות מוטוריות כאלה מפירעות לילד להיות אינטראקציה ומעקבות את ההתפתחות הרגשית/חברית. הבן שלי מאובחן לבעיות בויסות סנסורי והיםוטוניה של שררי החזה והידיים. ענת

אנחנו עושים

ריפוי בעיסוק שממש עוזר. המרפאה בעיסוק מנחה אותנו גם איך לעבוד גם בבית. אני יכולה לתת פרטים אבל לצערי זה לא יועיל - אחנו חיים בארה''ב. האיבחון שלו נעשה על ידי מרפאה של ריפוי בעיסוק שעובדים לפי המודל ההתפתחותי DIR. ענת

dan52

New member
נטול קרניטין?

קרניטין היא מולקולה שמסייעת במטבוליזם של סוכרים. מולקולה מצויינת שמחדירה גלוקוז לתאי שריר וכן מים לתאי השריר כתוצאת לואי דבר שמגדיל את נפח השריר (מסיבה זו בודיבילדרים לוקחים כמויות מיסחריות של החומר) אני לא מצליח להבין את המשמעות של קרניטין FREE ?

קרניטין כמדד לתפקוד שרירי

היי סימה, מצאתי לך קישור המתייחס לקרניטין חופשי כמדד של מטבוליזם היכול להעיד על בעייה שרירית מטבולית. לרוב, כאשר הרופא רואה איחור מוטורי משמעותי- הוא חייב לשלול בעיות מטבוליות הקשורות לפעילות השרירים וזוהי אחת הבדיקות. אני מקווה שזוהי אינה הבעייה אצל הקטנצ'יק שלך, אך טוב עושה הרופא, שהוא בודק ו\או שולל הפרעות מטבוליות. מקווה שעזרתי קצת, בברכה, תלמה.

למעלה