מישהו יודע מהי

SHABBI THE 3rd

New member
מישהו יודע מהי

חוברת הקומיקס היקרה ביותר בעולם??? ומהי חוברת הקומיקס שהכי הייתם רוצים שהיה לכם???

a e q u i t a s

New member
לא יודע מהי החוברת היקרה ביותר אבל.

אני לא יודע מהי חוברת הקומיקס היקרה ביותר בעולם, אבל אני יודע שיש לי עותק זול של הגיליון הראשון של סופרמן, מיוני 1939...אבל זה הודפס לפני 4 שנים...אז ככך שזה לא שווה הרבה. בכל מקרה, הייתי רוצה לקבל את המקור... וזה חוברת הקומיקס שהכי הייתי רוצה.

The Crusader

New member
חחח...

זו גם כנראה החוברת הכי יקרה בעולם כיוון שזה היה הקומיקס הנמכר והמוכר הראשון....

Thanos

New member
לאו דווקא

זה היה הקומיקס של הסופר גיבורים הראשון. אני לא בטוח ב"נמכר" כי אם הוא היה נמכר כ"כ טוב והיו ממנו כ"כ הרבה עותקים, עותק אחד לא היה שווה כ"כ הרבה.

alro

New member
מה הקשר?

במובנים של קומיקסים רבים מה שאמרת יכול להיות נכון הוא דיבר פה על קומיקס בן עשרות שנים. אם תיקח בחשבון כמה עותקים שלו יוצרו בזמנו, וכמה סביר להניח ששרדו עד היום, אפם הוא לא הכי יקר סביר להניח שהוא בין הכי יקרים

Thanos

New member
נו זה תלוי

אם מסתכלים על נמכר בשנה ההיא יכול להיות שהוא צודק, אם מסתכלים כל נמכר מ-39 עד להיום אני די בטוח שאולטימייט ספיידרמן נמכר בהרבה יותר עותקים ממה שזה נמכר אז.

היקרה ביותר מהדפסה רגילה?

אני לא בטוח אבל נדמה לי שהכי יקרה מהדפסה רגילה היא AMAZING FANTASY #15 של מארוול, שבה מופיע לראשונה ספיידרמן. לאחרונה נמכרה חוברת כזו במכירה פומבית של סות'ביס בכמה מאות אלפי דולרים (נדמה לי ש-600,000 בערך). אבל... יכולות להיות חוברות אחרות יקרות יותר! אם יש חוברת שמחירה יקר גם כך, והיא חתומה על ידי אחד היוצרים או יותר, מחירה יכול להיות גבוה אפילו יותר. נניח (היפותטית בלבד!!!) שיש UNCANNY X MEN מקורית שמספרה נמוך מאוד (#30 נניח) שחתומה עלך ידי ג'ק קירבי, אזי היא יכולה להיות שווה אפילו יותר. צריך לזכור דבר אחד מאוד חשוב: מה שבסופו של דבר קובע את מחיר החוברת, הוא כמה מוכנים בפועל לשלם עליה! אם יש לי רק 2 קונים פוטנציאלים והם מוכנים לשלם רק 60% מהמחיר שאני (100,000)מבקש, אז הערך בפועל הוא 60,000! אם יש לי 10 קונים והם מוכנים לשלם 100,000 אז אולי אני יכול למכור אפילו ב 150,000!חוקי היצע וביקוש! ולגבי מה אני הכי הייתי רוצה... את החוברת שצויירה לפני 3 שנים על ידי אלכס רוס בהוצאה יידנית ממסופרת של WONDERWOMAN, הזו שכתב פול דיני! הערך שלה בעת הקניה היה "רק" 500$ היום אולי היא שווה יותר?!

למעלה