מישהו יודע מה אם קטיפה?

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
מישהו יודע מה אם קטיפה?

אני מתחילה לדאוג. שירלוש´, אם את קוראת את ההודעה הזו אנא הגיבי.

קטיפה

New member
עכשיו חזרתי מבית החולים ו...

מחר בבוקר אני שוב הולכת לשם..אני אנסה לכתוב משם.. יום נעים שירלי

קטיפה

New member
עכשיו חזרתי מבית החולים ו...

מחר בבוקר אני שוב הולכת לשם..אני אנסה לכתוב משם.. יום נעים שירלי

קטיפה

New member
חזרתי עכשיו מבית החולים ו...

אני חוזרת לשם בבוקר שוב..אנסה לכתוב משם יום ניעם שירלי

שירלי יקירה שלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חיבו

שלום לך שירלי אמנם לא הייתי פה, אבל קראתי בעיון את הימים הקשים שעוברים עליך, וליבי ממש נצבט מכאב. אני חושבת שכדאי לך להיות יותר סובלנית, ולהשאר בבית החולים, ולא לבקש לחזור הביתה בכל פעם. על פי מה שתיארת כאן, אניחושבת שאת צריכה להיות במעקב צמוד, ובטיפול רציף. ואז תצאי מזה. כן, את תצאי מזה - רבים מאיתנו היו בקטעים כמו שלך - והינה אנחנו כבר במקום אחר. רק לא לוותר לרופאים ולא לעשות לא להם ולא לך הנחות!!!! היי חזקה וסובלנית קבלי עוד חיבוק חזק חזק מחזיקה לך אצבעות ומצפה לשמוע ממך על השיפור במצבך!!!

gaia20

New member
קטיפה, בובה´לה....

אני כאן, מחזיקה לך אצבעות, אנא עדכני אותנו מה מצב "אדון המוגלובין" חיבוק ענקי
שלך,

lupland

New member
אחותי הקטנה.חזקי ואימצי.

אחותי הקטנה והיקרה. מצטער לקרוא שאת עדיין בטיפולים אך עם זאת מקווה שיהיה זה אחד הביקורים האחרונים שלך בבית החולים. באיזה בית חולים את מטופלת שירלי? אם את יכולה שתפי אותנו כאן במה שקרה וקורה איתך כרגע ואם לא קחי את הזמן.אנחנו כאן. אסף

קטיפונת

New member
תודה עכשיו אני נכנסת ל..

ניתוחון קטן בעצם הבריח בגלשטותשלאיזה איש טיפש תודהעלהתחשבות שולחת לכם
שירלי

ל3

New member
שירלוש´ שלי

אז החלטת לעשות לנו צרות אה? נו נו נו .טוב, אז עכשיו את מקבלת הוראה ממכית לשעבר: יש לך בדיוק 24 ש´ להחלים ולחזור אלינו עם בשורות טובות זוזזזזזז ( (
). מקווה שירלוש´ שתשתחררי בקרוב ותחזרי לאיתנך. וכמובן, אל תבקשי לצאת לפני הזמן. עדיף שתשארי עד תום הטיפולים מאשר לחזור וללכת כמו יויו לא? שולחת לך המון המון

3ויוי

New member
קטיפתי חמודה

אני מאחלת לך שתחזרי בריאה ועם כוחות מחודשים מקווה שלא תדאיגי אותנו יותר מידי ותישמרי על עצמך ועל קשר.וכן, את מאד מסורה וחושבת עלינו במצבך .וכאן את בהחלט מעוררת בי היתפעלות. אוהבת אותך כמו כולנו פה

למעלה