מישהו יודע מה בדיוק קרה שם?
H HONKY TONK WOMAN New member 9/2/05 #2 אני מניחה שזה קשור לזה שמכוניות נוסעות שם ממש מהר. פעם (אולי עדיין) היתה מסתתרת שם ניידת כל בוקר ומצלמת.
אני מניחה שזה קשור לזה שמכוניות נוסעות שם ממש מהר. פעם (אולי עדיין) היתה מסתתרת שם ניידת כל בוקר ומצלמת.
ש שוטר82חזר New member 9/2/05 #3 יאפ החבר'ה שלי היו שם נהג הרכב נסע מהר מאוד ודרס אותה.. ובאמת אנשים נוסעים שם ברייס שחבל על הזמן
F fossil1 New member 10/2/05 #4 זה לא משנה איך קרו הדברים,מה שמשנה זה מה עושים עם החיות האלה על הכביש? מתי אנשים יבינו שזה לא משחק ילדים ויתחילו לנהוג כמו בני אדם בוגרים ומחושבים
זה לא משנה איך קרו הדברים,מה שמשנה זה מה עושים עם החיות האלה על הכביש? מתי אנשים יבינו שזה לא משחק ילדים ויתחילו לנהוג כמו בני אדם בוגרים ומחושבים
ש שוטר82חזר New member 14/2/05 #5 חביבי זה יקח הרבה אבל הרבה מאוז זמן אנשים שמים ממש קצוץ בכבישים אין פלא שנהרגים כמעט כל יום אנשים -זה גם החוסר זהירות שלהם והכל- מפחיד לנהוג בכבישים כיום- נסעתי עם אבא שלי כמעט רכב התנגש בנו
חביבי זה יקח הרבה אבל הרבה מאוז זמן אנשים שמים ממש קצוץ בכבישים אין פלא שנהרגים כמעט כל יום אנשים -זה גם החוסר זהירות שלהם והכל- מפחיד לנהוג בכבישים כיום- נסעתי עם אבא שלי כמעט רכב התנגש בנו