מישהו יודע מה בוחנים בקבלה לQA?

sharon3855

New member
מישהו יודע מה בוחנים בקבלה לQA?

יש לציין שאין לי ניסיון, סיימתי תואר וזהו.... בבקשה עזרו לי! אני יודעת שהמבחן הוא לא בכתב.

erandd

New member
כמה רעיונות

קודם כל כדאי שלפני כל ראיון עבודה תעשי שעורי בית על החברה שאת הולכת. אם למשל את מתראיינת בחברה אשר עוסקת בבסיסי נתונים, קרוב לוודאי שתישאלי על SQL, חברות רפואיות ישאלו על תקינה וכדומה. לגבי הQA עצמו: כדאי שתקראי את המאמר שכתבתי על נושא זה (לינק מאמרים).

sharon3855

New member
אמרו לי שלא יבחנו אותי בכתב

אם כך מה בכל זאת יכולים לשאול אותי. אני סיימתי ללמוד לפני שלוש שנים ואין לי ניסיון.

boulderdash

New member
פרוייקטים בלימודים

יכולים לשאול אותך שאלות על פרוייקטים שעשית בלימודים, איך התמודדת עם בעיות במהלך הפרויקט ועם הפתרון שלהם. אם את מתחום התוכנה אז אחת כמה וכמה, אילו סמינריונים עשית, עבודות סיום, פרויקטים שפיתחת, איך תכננת בדיקות לאפליקציות האלו, איך ידעת שזה עבדת נכון? איך עבודת הצוות שלך, האם עשית עבודות לבד בלימודים או שפרוייקטים מסויימים עשית עם שותפים, איך חילקתם את העבודה? מי עשה מה ולמה? יכולים להציג לך מוצרים שונים ומשונים כמו כספומטים, אתרי אינטרנט שאת מכירה, מכונות אוטומטיות לממכר פחיות שתייה, ארטיקים וכד', תתבקשי לתכנן להם בדיקות.

minidror

New member
יכולים לתת לך תיאור

של מוצר כלשהו ולשאול איזה סט בדיקות היית עורך עליו. למשל דף HTML שאמור לקלוט נתונים של לקוח חדש למערכת: צריך לבדוק הכנסת תווים לשדות, הכנסת תווים לא חוקיים (מה קורה), אם יש שדות חובה - לבדוק שאי אפשר לשלוח את הטופס, כפתור SUBMIT לראות שעובד, מעבר בין השדות עם TAB וכו'. בנוסף ירצו לראות את הידע הבסיסי שלך בדברים שהחברה עוסקת בהם, בסיסי נתונים, תקשורת, מע' הפעלה ...

למעלה