מישהו יודע מה גבול התפוצה הדרומי בארץ של מחרוזן דוגוני, תצפיות מהשנים האחרונות?
B Bateleur New member 13/10/07 #1 מישהו יודע מה גבול התפוצה הדרומי בארץ של מחרוזן דוגוני, תצפיות מהשנים האחרונות?
H HyperViper New member 14/10/07 #2 אני לא חושב שיש מידע מדוייק בנושא, אבל אני יכול להמר על באר שבע כגבול הדרומי (אולי אפילו 10 ק"מ צפונה)...
אני לא חושב שיש מידע מדוייק בנושא, אבל אני יכול להמר על באר שבע כגבול הדרומי (אולי אפילו 10 ק"מ צפונה)...
T tesnake New member 14/10/07 #3 לדעתי גבול התפוצה שלו הוא האזור הים תיכוני של הארץ. משם הגיעו אלי כל התצפיות, שלוש בסה"כ. ההכי דרומי היה לפני 5 שנים בקיבוץ להב מצפון לב"ש.
לדעתי גבול התפוצה שלו הוא האזור הים תיכוני של הארץ. משם הגיעו אלי כל התצפיות, שלוש בסה"כ. ההכי דרומי היה לפני 5 שנים בקיבוץ להב מצפון לב"ש.
T tesnake New member 15/10/07 #5 מעניין, יש לך עוד תצפיות על מחרוזן? יותר מזה: לי היו כאמור, 3 תצפיות שלי. 1)קיבוץ להב.2) רמת הגולן. 3) יער בירושלים.
מעניין, יש לך עוד תצפיות על מחרוזן? יותר מזה: לי היו כאמור, 3 תצפיות שלי. 1)קיבוץ להב.2) רמת הגולן. 3) יער בירושלים.
D doriben New member 15/10/07 #6 שלום לך אני יודע שהתצפיות שלי הן כבר לא עדכניות כל כך, אבל אני נתקלתי במחרוזן שרק דרסו (עדיין מתפתל) בקיבוץ בית אורן, זה היה לפני שנתיים. לי יצא לראות כמה חיים באיזור קיבוץ יגור. לא לאחרונה.(במהלך השלוש שנים האחרונות). תודה ויום טוב.
שלום לך אני יודע שהתצפיות שלי הן כבר לא עדכניות כל כך, אבל אני נתקלתי במחרוזן שרק דרסו (עדיין מתפתל) בקיבוץ בית אורן, זה היה לפני שנתיים. לי יצא לראות כמה חיים באיזור קיבוץ יגור. לא לאחרונה.(במהלך השלוש שנים האחרונות). תודה ויום טוב.