מישהו יודע מה הגובה שלהן??
P PURPLE CHICKEN New member 16/8/02 #7 ../images/Emo4.gifאמממ... אז היא טעתה! אח שלי עולה לה´ וזה הגובה שלו! מה קרה לך? אין סיכוי שאין כל כך נמוכות! היא כנראה התבלבלה או טעתה או שאת לא הבנת אותה... בלכ מקרה- אין מצב שהן כל כל נמוכות!! צ´יקן!
../images/Emo4.gifאמממ... אז היא טעתה! אח שלי עולה לה´ וזה הגובה שלו! מה קרה לך? אין סיכוי שאין כל כך נמוכות! היא כנראה התבלבלה או טעתה או שאת לא הבנת אותה... בלכ מקרה- אין מצב שהן כל כל נמוכות!! צ´יקן!
I igurman New member 16/8/02 #11 כן, באמת מעניין מה הגובה שלהן??? במזל תאומות הן נראות מאוד נמוכות, אבל לפעמים בתמונות הן נראות די גבוהות כמו בזאת למשל...
כן, באמת מעניין מה הגובה שלהן??? במזל תאומות הן נראות מאוד נמוכות, אבל לפעמים בתמונות הן נראות די גבוהות כמו בזאת למשל...
C cookey-girl New member 16/8/02 #13 אני מהמרת.. שהגובה שלהן בין 155 ל-160 וזה נחשב נמוך אני אישית 160, עולה לכיתה י´, ואני נחשבת נמוכה
I igurman New member 16/8/02 #17 אני בן 14 ואני 1.75 160 זה לא כל כך נחשב גבוה... הנה אותה תמונה ששמתי מקודם רק מרחוק, מכאן הן נראות נמוכות
אני בן 14 ואני 1.75 160 זה לא כל כך נחשב גבוה... הנה אותה תמונה ששמתי מקודם רק מרחוק, מכאן הן נראות נמוכות
I igurman New member 16/8/02 #20 יש לי ידידה, עולה לח´, 1.39 קצת מוזר אה???, דרך אגב, עם למישהו יש תמונה של התאומות עם ההורים שלהן, או לפחות עם אחד מהם אז שישים אותה כאן
יש לי ידידה, עולה לח´, 1.39 קצת מוזר אה???, דרך אגב, עם למישהו יש תמונה של התאומות עם ההורים שלהן, או לפחות עם אחד מהם אז שישים אותה כאן
I igurman New member 16/8/02 #21 אין באיזה אתר פרטים עליהן או משהו?? זה קצת מוזר שהן כל כך מפורסמות ואף אחד לא יודע את הגובה שלהן...