מישהו יודע מה ההוכחות שצריך לתת בשביל האזרחות

mosha4

New member
מישהו יודע מה ההוכחות שצריך לתת בשביל האזרחות

אחרי שכבר הייתי בקנדה 3 שנים עם pr איזה הוכחות צריך להראות שסיימתי את 3 השנים: חותמות בדרכון.תשלום מיסים וכו' תודה

יש אתר שמסביר הכל על אזרחות קנדית

מי שצבר ותק של 3 שנים מתוך 4 קלנדריות כתושב קבע בקנדה רשאי לבקש אזרחות, עליו להוכיח (מסמכי לנדינג ודרכון) שצבר את הותק המתאים. יש צורך להגיש בקשה, לעבור מבחן אזרחות ולהגיע להשבעה. ראה קישור בהצלחה.

../images/Emo207.gif

יצאתי מקנדה כמה פעמים ולא ניהלתי מעקב מדוייק של מספר הימים שהייתי בחוץ. איך מוודאים את זה? האם יש להם רישום שאני יכול לבקש תמצית שלו?

ILCA

New member
אם אני לא טועה דיווחת על מיקומך באופן שוטף

בפורום זה ובפורום המקורי, כך שכל מה שנשאר זה לעבור על הודעותיך ב-3 השנים האחרונות. לא נורא.

stav01

New member
האמת - הם לא יודעים וחובת ההוכחה היא עליך

שמעתי על אנשים שבילו שנתיים מתוך השלוש בארה"ב וקיבלו אזרחות - פשוט שמרו כאן על בית, חשבונות וכו' ואין להם דרך לבדוק מצד שני, יש לי חבר ששוהה כאן כבר כמעט 5 שנים. הוא עצמאי ונוסע לארה"ב כמה פעמים בשנה. במבחן האזרחות הפקיד בדק את הדרכון וראה הרבה נסיעות + העובדה שהוא עצמאי כך שקשה לו להוכיח היכן הוא עבד + היו כמה חותמות בדרכון שלא דווחו (ובצדק לא דווחו כי מדובר היה בנסיעה של פחות מיום) + מדובר בפקיד מטומטם במיוחד ובשורה התחתונה: למרות שעבר את המבחן, התהליך תקוע עכשיו בברורים שנמשכים מעל 9 חודשים ועדיין לא קראו לו לראיון עם שופט... בקטע הזה הם די בוקים: אם אתה מהגר / פליט אנאלפבת שחי על סעד ולא עזב את קנדה פעם אחת - תקבל אזרחות אם אתה עצמאי שעובד ווקשה לדעת איפה הוא - ימררו לך את החיים המלצתי: שב ותשחזר את קורותיך... ובכל מקרה שתהיה התאמה לדרכון.

אמא שלהם

פשוט היתה פה מישהי לא מזמן שדיווחה על מצב שהם גילו חוסר התאמה על סמך הרישומים שלהם.

stav01

New member
יש להם מעט מאוד אינדיקציות לכן מכל בעיה הם

עושים ענין תסתכל על ההנחיות הפנימיות שלהם http://www.cic.gc.ca/english/resources/manuals/bulletins/ob022.asp

למעלה