מישהו יודע מה היה במבוקשים היום???
י יפתי המשרשר האדיר New member 14/3/07 #2 דרך אגב אני טס מחר בצהריים... אבל רק לסוף שבוע... יום ראשון אני כבר חוזר
A amir haddad New member 14/3/07 #4 לאאאאאאאאאאאאאא יפתי אם מי נעביר ת'לילות? חח נתגעגע אליך העיקר שתהנה ועכשיו חובה עליך להשאר פה כל הלילה,נראה מי ישרוד יותר היום את הלילה....
לאאאאאאאאאאאאאא יפתי אם מי נעביר ת'לילות? חח נתגעגע אליך העיקר שתהנה ועכשיו חובה עליך להשאר פה כל הלילה,נראה מי ישרוד יותר היום את הלילה....
T the Girl of Love New member 14/3/07 #5 ../images/Emo214.gifנשמח לקבל קצת יותר פירוט... אם זה קשור להקלטת שירים, או סתם לנופש... תהנה
י יפתי המשרשר האדיר New member 15/3/07 #10 אני טס לאוקראינה... אבא שלי גר שם וגם מייקל ואסתי נוסעים לצלם את הקמפיין של פוקס אז יכול להיות שנסתובב קצת... (אני ואסתי כלומר...)
אני טס לאוקראינה... אבא שלי גר שם וגם מייקל ואסתי נוסעים לצלם את הקמפיין של פוקס אז יכול להיות שנסתובב קצת... (אני ואסתי כלומר...)
A amir haddad New member 15/3/07 #11 ככה אתה בוגד? חחחחח סתם יאלה תהנה..... נראה אותך חוזר עם תמונה של אסתי ומייקל...
T the Girl of Love New member 15/3/07 #15 ../images/Emo214.gifויפתי, יש לי בקשה! אני מאוד אשמח [ואני בטוחה מאוד שכל הקהילה] אם תוכל להראות לנו תמונות מהנופש שלך
../images/Emo214.gifויפתי, יש לי בקשה! אני מאוד אשמח [ואני בטוחה מאוד שכל הקהילה] אם תוכל להראות לנו תמונות מהנופש שלך
T the Girl of Love New member 15/3/07 #18 ../images/Emo214.gifאיזה כיף!../images/Emo9.gif יהיה נחמד לראות נוף שלא מכירים... נתגעגע
ס סינטטית New member 15/3/07 #12 אז מה אתה מביא לי מתנה...../images/Emo3.gif ? סתם, כפרות! תעשה חיים טיסות זה כיף