מישהו יודע מה הפרוש של הסמל הזה

the dark night

New member
מישהו יודע מה הפרוש של הסמל הזה

אני אוהבת אותו ואני לא יודעת מה הוא אומר

Jillian

New member
ארטגרם

של להקה 3> HIM זה מדובר על אהבה ומוות... משהו כזה...

הרטגרם של הלהקה HIM.

כל השירים של HIM (כמעט) מדברים על אהבה וכאב אחד בתוך השני. אין אהבת אמת בלי כאב, ולכן השילוב בין הפנטגרם ההפוך ללב.

חחח יש לי כזה

מ"לאונרדו" בראשל"צ. תבדקי שם. בטוח יש לו עוד כאלה.

BlaBluShit

New member
גמני קניתי מליאונדו! חחח

אבל לא נראה לי שנשאר לו כזה עדיין.. =\

פחח, הם עושים 'לאב מטאל'.

(כמה נחמד שהם המציאו ז'אנר חדש. כולה ניו-בריד עם ליריקס מסריחים של אימו ויותרמידי איפור שחור. :>)

סגנון מוזיקלי שמקורו בפאנק.

EMO, כאילו רגשות. להקות לדוגמה: MCR (מיי קימיקל רומנס), פיונרל פור ה פרינד ובערך כל דבר שהוא לא ניו מטאל או פופאנק בMTV2.

להקות לדוגמה, כי זו הדרך הכי טובה

להכיר ז'אנר. לא כולן נופלות להגדרה המדוייקת, כמובן (יכולות להתערבב עם אינדי, או הארדקור כזה או אחר, או מה לא. :>). אימו- The spill canvas, The Juliana theory, Dashboard confessional, Yellowcard, One true thing. אימוקור- The used, Taking back sunday, Thrice, Grade, Yesterdays rising, The beautiful mistake, Funeral for a friend. מטאלקור/הארדקור- From autumn to ashes (חומרים אחרונים נוטים לאימוקור), Killswitch engage, As I lay dying, Atreyu. יש גם אימו-וואיילנס, סקרימו, ושלל תת ז'אנרים שלרוב אפאחד לא ממש שם עליהם, אבל נו. P: תנסי, אולי תהני.

ועוד קצת, אם ישלך כח לאנגלית.

http://en.wikipedia.org/wiki/Emo#The_Third_Wave_.282000-Present.29 ואגב, דיברתי על הלהקות של הגל השלישי. P:

GoddessKitty

New member
תקשיבי,

הוויכוחים שלך שבהם את ממציאה ז'אנרים חדשים ולא קשורים לכל להקה שאת מכירה ואז מתווכחת על זה עם אחרים ממש לא במקום לדעתי... שוב, זה פורום אופנה אלטרנטיבית.. תעשי את זה בפורום מוזיקה אלטרנטיבית, או משהו. ובכלל, בחיים, עדיף ללמוד ולהקשיב מלדבר על דברים שאת לא מבינה בהם. ובאותה מידה, גם עדיף שלא להקשיב ולקחת ברצינות כל מה שכל אחד אומר. את לא מסכימה איתו-תתגברי על זה. אל תתחילי כאן שוב וויכוחים.

ממציאה סגנונות???

הרוק הגותי קיים משנות ה70 מותק ולא אני זאת שהמצאתי אותו. הבנתי שאת מתנגדת לקיומו כבר בשירשור הקודם, אבל הוא קיים ולא את ולא אני או אף אחד יכול להכחיש את זה. תמשיכי לטעון כמה שאת רוצה שאני מדברת על דברים שאני לא מבינה בהם, אבל עובדה שיש פה לא מעט אנשים שמסכימים איתי. אני מבוססת על מקורות מידע שבאמת אין לי בעיה להביא לך. עשיתי על זה עבודת חקר בשנה שעברה כחלק מפרוייקט בלשון. אני לא מדברת מהאוויר. אבל בקשר לוויכוחים את צודקת. זה לא המקום. אבל לא יכולתי לראות את ההודעה ההיא ולא להגיב. מצטערת.

למעלה