מישהו יודע מה הפרטים של WIX?

עIד אחד

New member
מישהו יודע מה הפרטים של WIX?

דרוש לי ח.פ., כתובת וטלפון לצורך הגשת תביעה לבית משפט על כך שגנבו לי אלף שקל מהחשבון

hotshot34

New member
WIX היא חברה ציבורית, הפרטים שלה ידועים לכל

כמו כל חברה שנסחר בבורסה, וויקס מחוייבת בדיווח מלא, מאשר למעשה ציבור המשקיעים הוא בעלים שלה גם כן. ולכן אין בעיה למצוא את הנתונים שלה. עורך הדין שלך ימצא את זה ב-2 דקות, אם לא תצליח לפני כן

עIד אחד

New member
תודה רבה מקרב לב, אבל זה בסדר, כתבתי את ההודעה מתוך תסכול

באותו רגע שגיליתי
ואת הח.פ. מצאתי תוך כמה דקות אחר כך באתר של רשם החברות

אבל האמת שהגעתי למסקנה שכדאי לי לתת להם לגנוב לי מהחשבון את האלף שקל האלה, ולא לעשות כלום בקשר לזה
כי הם מאוד חמודים וישראליים, ואני פטריוט ומעוניין לתמוך במדינה ובתושביה ולעודד את מנהגיהם ובעיקר את שיטת המצליח המתוקה שלהם שהיא תמצית הישראליות, אפילו יותר מלצעוק "אוגה, בוגה"

זה ממש מתוק וחמוד, וכל כך ישראלי ביסודו

אם אתם מעוניינים, אני יכול להעלות לכאן פרטים שמוכיחים חד משמעית את הגניבה
אני אעשה את זה אם מישהו יבקש ממני
כדאי לכם! זה מחמם את הלב
לפחות כל לב יהודי חם עם סנדלי שורש ריחניים, כתמי זיעה בבתי השחי ושאריות של טחינה בצדי הפה, שעומד באמצע הכביש וחוסם את התנועה

לתבוע אותם זה בסדר

להעלות לפה נתונים שעשויים להוות הוכחות במשפט, זה רעיון גרוע (לפחות כי אאלץ למחוק אותם).
&nbsp
לקטר קצת זה גם בסדר, ומתוך עבודה מול גורמים בחו"ל - שיטת ה"מצליח" היא לא רק ישראלית.
&nbsp
ובברכת "אוגה בוקה" (זה לא בוגה, בוגה זה של הקוזאקים, ימ"ש) נתנחם

urilei

New member
אותי גם shutterstock שדדו

אז כנראה לא צריך דם יהודי בשביל זה.
פעם רכשתי מהם כרטיסיה. כשהיא נגמרה ובכלל לא התכוונתי לרכוש חדשה הם חייבו אוטומטית את כרטיס האשראי שלי (שהיה שמור אצלם בלי שבכלל נתתי להם אישור לשמור אותו!) במחיר של כרטיסייה חדשה, ועוד בתעריף מלא שאף אחד לא באמת משלם.
כתבתי להם מייל בדרישה להשבת הכסף הגנוב. אחרי כמה ימים שלא ענו לי הכחשתי עסקה בחברת האשראי וחסמתי את הכרטיס שפרטיו נגנבו. מאז אני לא עובד יותר עם shutterstock (גם לא בתור מוכר).

למעלה