מישהו יודע מה השמועות לגבי שאקירה?

howiefan

New member
מישהו יודע מה השמועות לגבי שאקירה?

הבנתי שהיא אמרה כמה וכמה אמירות אנטישמיות, רק שלא מצאתי זכר להן באף אתר רישמי, לא אםטיוי לא ויאייץ´ וואן, לא אינפוביט, לא אתרי מוסיקה. מישהו יכול לשים קץ לשמועות הללו? תודה מראש

כן אפילו המורה שלי אמרה את זה,

(תבינו המורה שלי בת 29, היא מאוד קולית כזאת, מרועננת.) בכל מקרה המורה שלי אמרה שהיא מעדיפה שחזירים יקנו את הדיסקים שלה מאשר יהודים. ואצטט גם את אלעד שמשתתף בפורום מוזיקה בזולה (שאותו אני מנהלת) "שמעתי שהיא מעדיפה לשתות דם של חתולים מאשר שיהודים ישמעו את השירים שלה. או - שהיא מעדיפה להתחתן עם חזיר מאשר עם יהודים. ברור מאוד לכולם שהיא אמרה משהו אבל יש כל כך הרבה גרסאות לשמועות האלו שאתה כבר לא יודע למה להאמין. "
חולת נפש

שום דבר לא נכון

עד שתראו אותה אומרת את זה בטלויזיה..מה שבינתיים היא לא עשתה עד עכשיו הכל נחשב לרכילות עסיסית מארצות הברית

okok4

New member
חחחחחח ואולי זה בכלל:../images/Emo6.gif

"אני מעדיפה להתחתן עם דם של חתולים מאשר שיהודים יקנו את החזירים שלי". אי אפשר לדעת (עד כמובן שזה ישודר בטלויזיה....)

למרות שלעניות דעתי

הדיון הזה כבר מזמן סיים את תוחלת החיים שלו מצורף הקישור לדיון שנערך כאן לגבי השמועות. ד"א - גלגלצ ויתר התחנות ימשיכו לטחון אותה גם אם היא תהיה כלב ים משופם.

מישהו הקשיב אתמול לשמוליק טיאר?

אתמול (יום שלישי) עלתה לשידור מישהי שאמרה ששאקירה התראיינה לרשת חדשות (CBS או רשת אחרת, לא בטוח) והיא אמרה שהיא מעבירה 10% מהרווחים שלה לחיזבאללה. בכל מקרה, לדעתי משהו מזה נכון. baby jimmy hendrix|גיטרה|

howiefan

New member
את זה גם אני שמעתי, העניין הוא

שבאף אתר חדשות / מוסיקה שחיפשתי לא מצאתי שום תיעוד לא לשמועות הראשונות ולא לאלה. אם מישהו יכול להביא לינק או דבר דומה,זה יעזור.

idan3k

New member
כן בטח... תעביר כסף...

את הקטע של הדם הךזיקןם אני קונה... אבל שהיא תעביר ליזבאללה כסף?? c´mon,.. אתם יודעים מזה 10%??

jc the king

New member
השמועות לדעתי נכונות!../images/Emo4.gif

לדעתי השמועות נכונות. כי אבא של שאקירה נולד בלבנון, והיא חצי מוסלמית!!! עד שאני לא יראה הוכחות אני לא יהיה בטוחה, אבל אני חושבת שזה נכון..

../images/Emo46.gif

זה שאבא שלה לבנוני לא אומר שהוא מוסלמי, וגם אם כן - אני לא רואה שום קשר בין זה לשמועות.

howiefan

New member
צודקת

והנה כתבה שלא ממש שייכת לעניין אבל מעניינת לא פחות. מ - ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1852328,00.html

למעלה