מישהו יודע מה זה אומר?

missing

New member
מישהו יודע מה זה אומר?

מצאתי כל מיני מושגים שקושורים למאגיה שאני מנסה להבין אבל לא מצליח: pentagram הקסגראם פירוקנזיס הקרנה אסטרלית אני מאוד מתענייןאבל כשאני מנסה לקרוא דברים שרשמו פה אני מרגיש כאילו אני קורא סינית... אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד. כל תגובה רצויה.

Rectumolog

New member
הנה כמה תשובות

פירוקינזיס- יכולת להדליק ולכבות ולעשות כל מיני דברים עם אש בעזרת המחשבה. פנטאגראם- בפורום מאגיה וכישוף הייתה על זה עד לא מזמן הרחבה, נסה למצוא אותה ואם לא אז דע לך שפנטאגראם הוא כוכב מחומש שיש לו משמעויות מאגיות שונות אצל כל דת פגאנית. הקסאגראם- נדמה לי אבל אני לא בטוח שזה מגן-דוד. אין לי כל מושג אחר עליו.

missing

New member
סליחה על הבורות...

סליחה על הבורות והאי ידיעה... אבל מה זה "דת פאגאנית"?

Rectumolog

New member
דת פגאנית על רגל אחת

כל דת שהיא לא יהדות, נצרות ואיסלאם. אם אתה רוצה לדעת קרא את מאמרי הפורום(של פורום שמאניזם ופגאניזם) ואם בכלל אתה רוצה לדעת אז שאל על וויקה, דרואידיזם, שמאניזם, בודהיזם, וכל שאר הדתות כמו שינטו, הדת ההינדית, הדת הקלטית יש גם כת שמחיה את הדת המצרית העתיקה. מקווה שעזרתי

על כל המושגים האלה

אתה יכול למצוא ובהחלט בהרחבה בדפים הקודמים של הפורופם הזה או של פורום מאגיה וכישוף.

Justin Angel

New member
תשובות.

פאנטגראם - כוכב מחומש. צורה גיאומטרית הדומה לזו של מגן-דוד אבל עם חמש פינות. רשום עוד במאמרים של פורום "מאגיה וכישוף" הקסגראם - צורה גיאומטרית הדומה לנ"ל עם 10 פינות (או שזה 12?) פירוקנזיס - יכולת הדלקת\יצירת\חיזוק\כיבוי אש כפי שמתוארת בספרות פופלארית. שום קשר למציאות. הקרנה אסטראלית - מעבר לתחום ההבנה שלך. מושג מפוצץ במיוחד.

הערה

אם אינני טועה הקסגראם הינו כוכב בעל שש פינות (הקס=6) ומכאן שמגן-דוד הינו הקסגראם או לפחות אמור להיחשב כאחד

Justin Angel

New member
כן כן כן

אז מה אם אתה צודק? אתה צריך להגיד את זה?! המקור שלי להגיד מה זה האקסגראם בא ממורטל קומבאט 4 ,וככה שזה עדיף מכל מקור אחר :)

למעלה