מישהו יודע מה זה הגיוס 30/6

גבעתי

New member
מישהו יודע מה זה הגיוס 30/6

מישהו יודע מה זה תאריך הגיוס ה-30.6? לי אמרו שזה גיוס כלל צהל``י. אני לא בטוח בזה

avipe

New member
לא נראה לי

אין כזה דבר כלל צהלי אלא אם כן אתה ג`ובניק... זה גיוס של משהו..השאלה מה...

גבעתי

New member
נראה לי

נראה לי שהגיוס הזה שייך לכל מה שקרבי חוץ מצנחנים,סיירות וכל שאר הדברים שנחשבים למובחרים

K-a-M-u-Z-u

New member
חמודי אתה הולך לשריון....

מצטער להגיד לך אבל אתה הולך לשריון או לתותחנים.(שריון עדיף...יותר קרבי...יותר מספק....פחות כאבי גב ואחוזי נכות....). והמלצה מנסיון אל תגיד בבקו``ם שאתה לא מתפנה! משריון אתה הולך רק לתפקיד עוד יותר חרא!(חבר שלי נדפק בצורה טוטאלית) וכל מי שלא רצה להתפנות... דרך אגב...תבקש ללכת או לחטיבה 7(עדיפות ראשונה) או 188,תנסה כמה שפחות חטיבה 500 או חטיבה 401(במיוחד לא זה!) שיש להם את התנאים הכי חרא והטנקים הכי דפוקים!(מג``ח 7 ו6ב גל)-->מג``ח=מערום-גרוטאות-חלוד. הכי טובה זאת חטיבה 7 עם טנקי המרכבה 2ב(למרות שלחטיבה 188 יש מרכבה 3 שזה הטנק הטוב בעולם,הצוותים של 2ב יותר מיומנים). 188 יש להם גם מזגן בטנק אבל הם לא מפעילים אותו כמעט אף פעם. הרמה של חטיבה 7 יותר טובה מהשאר(חוץ מזה חטיבה 7 הייתה חטיבת השריון הראשונה והכי טובה מההתחלה עד היום[כמובן שהגדוד הכי טוב הוא געש 82]) המסלול הוא 2 חודשים טירונות חי``ר בסיסית(03),2 חודשים שלב מקצועות,4 חודשים אימון מתקדם ואז אפשרות לצאת לקורס מפקדי טנקים[כמו מכ``ים] או למבצאית שזה זולה של החיים].

גבעתי

New member
הנדסה קרבית

פגשתי אל``מ בהנדסה קרבית ושאלתי אותו מה התאריך הזה ואומר שבין השאר זה גם הנדסה קרבית וזה מה שאני רוצה. ואיפה החבר שנדפק נמצא עכשיו?

למעלה