מישהו יודע מה זה?

o r i 6 6 6

New member
מישהו יודע מה זה?

נראה לי אולי סוג של מילק אבל מישהו יודע איזה?

naja

New member
אם זו לא הכלאה....

....אז קרוב לוודאי שזה מילק הונדורס. אני מציע שבפעם הבאה שאתה מוצא תמונה מעניינת ,תן את הקישור לאתר שממנו היא נלקחה וכך יהיה לנו הרבה יותר קל לזהות את הזוחל.

gaichuk

New member
הכוונה ב'פשוט'...

היתה כמה פשוט להביא נחשים מהמשפחה הזו לריבוי. אמנם לא מילקים אבל קרובים... 2 עובדים ואחד מפריע...

naja

New member
אילו נחשים יש שם?

שני השחורים נראים לי נחש מלך קליפורניה. וגם הלבן נראה כזה, למרות שהתמונה לא הכי ברורה.

gaichuk

New member
כולם קליפורנים.

ללבן יש פס גב צהוב וגם הוא קליפורני. הזיווג התרחש אצלי על הדשא לפני 12 שנה בערך.

gaichuk

New member
???

אני לא בטוח שהנחש בתמונה הראשונה הוא הכלאה. מילק כזה עם מילק אחר... חוץ מזה,איך אתה מגדיר הכלאה? גטולה עם טריאנגולום? גטולה עם גוטטה?(או אובסולטה?) או גם גטולה קליפורניה עם גטולה פלורידנה?

naja

New member
הסבר לתגובה שלי.

הדיון התחיל בנושא הכלאות ולכן לה הבנתי את פשר התמונה מאחר וחשבתי שפיספסתי משהו..... לגבי מה שאני מתיחס אליו כהכלאה-כל זיווג בין מינים שונים, כולל קינג קליפורניה ופלורידה.

כל זיווג שאינו בדרגת תת מין

לטעמי הוא הכלאה, למרות זאת יש מקרים בהם תתי מין מוגדרים לאחר שזיווג באותו המין נעשה. אבל אחרי הכל הדרך הנכונה (לפי דעתי) לקבוע מה הכלאה ומה לא היא לפי התת מין.

gaichuk

New member
אז אנחנו מסכימים על ההגדרות...

נשאר להתווכח רק על הטעם ועל הריח...

woma

New member
אם כך ...

מה תאמר על Lampropeltis mexicana mexicana ועל סיומת greeri או Thayeri זיווג ביניהם הוא הכלאה לדעתך? או זיווג בין סוגי triangulum?

זיווג של שני התתי מינים האלו אחד עם

השני הוא הכלאה, בדיוק כמו שזיווג של כרכן אפור עם כרכן צהוב הוא הכלאה.

למעלה