מישהו יודע מה זה???

עדי 345

New member
מישהו יודע מה זה???

לא יודע איזה אנשים משועממים מסוגלים לכתוב שטויות כאלו...תקראו ותראו...

love amor

New member
חחחחחחחחחחחח

איזה כבוד
בד"כ טורחים לעשות אתרי שנאה רק לצעירים (כגון:מאיה בוסקילה
) איזה חסרי חיים...

שלמונזה

New member
אחחחחחחח זה גדול!!! ../images/Emo168.gif

אהבתי בענק!!! ואל תקחו את זה קשה, נו אני בטוחה שזה בהומור וזה בהחלט מצחיק!!! מצחיק לחשוב ש"מה שאת אוהבת" הוא שיר של הפמיניסטיות והוא בעצם נכתב ע"י גבר... חחחח

חחח מקסים! תמיד אמרת שהשירים של גלי

פמיניסטיים משהו...מסתבר שעוד מישהו חושב ככה...
אם הגענו למרגרינה, הדרך לא ארוכה לנוזל רצפות או אקונומיקה...
בכל מקרה, אהבתי את זה!

שרית7

New member
מה רע בפמיניזם?

גלי תמיד טוענת שלנשים זכויות שוות כמו לגברים והיא צודקת במאת האחוזים ואני גם כן חושבת בדיוק אותו הדבר. למרות שלצערי הרב עדיין יש דיווחים כל הזמן על אפליות שכר למשל. אנחנו עובדות פי שתיים קשה מהגברים ומקבלות פחות. כשאשה חוזרת הביתה מהעבודה היא מתחילה משרה שנייה. פעם היה נהוג שרוב הנשים היו יושבות בבית ולא היו יוצאות לעבוד אז היה לגיטימי שהן תתעסקנה בעבודות הבית. היום כשאנחנו בעידן שונה לגמרי מה קרה שהגבר גם ירחוץ כלים יעשה ספונז'ה קניות יבשל. לא רק הוא יוצא כל בוקר לעבוד... ומה קרה שגבר ואישה יעשו את אותו תפקיד (ואגב דווח שישנן הרבה יותר נשים בעלות השכלה גבוהה מאשר גברים) והם יקבלו יותר כסף.

שאני אבין- את מנסה לשכנע אותי?

אני אמרתי שפמיניזם זה רע? בדיוק ההיפך. זה לא שגלי האורים ותומים שלי והדעות שלי לא מתגבשות בהתאם לשלה (מה גם שברוב המקרים אני בכלל לא יודעת אותן כמוך) וחוץ מזה, אני בכלל מדברת על הטקסטים שלה. וכמו שכבר כתבתי פעם, אני לא מתכוונת לפמיניזם במובן החברתי כמו שזה נשמע ממך (ואגב הסטטיסטיקות שהבאת נכונות. זה לא חדש), אלא לטקסטים הכובשים שלה, שמדברים על נשים זנוחות, נשים שטעו ומביעות חרטה, נשים שמחכות לשווא לאיזה גבר (רוברט דה נירו?? המבין יבין...
וגם על נשים חזקות שלוקחות מה שהן רוצות!! ואם הן רוצות לקחת פוליש- אז זה גם טוב, כי זה מה שה-ן רוצות לעשות...

willo1

New member
חחחחח איזה סתומים חחח

ובדיוק אפרת אמרה משהו על זה שהשירים של גלי הם פמניסיטיים.. ממש לפני כמה הודעות... חחחח. משעשע.

SilverEsprit

New member
פחחחחח.... אני רואה שהאתר שלי הצליח

לפחות החכמים שביניכם הבינו את האתר בצורות הומוריסטית וצחקו ממנו. ומהשיר הנפלא שכתבנו. הייתי חייב להרשם לפורום בשביל להגיד לכם את זה

sarit29

New member
זה מזכיר לי שיר שכתבתי בתיכון...

לפי המנגינה של "נפאל" ואני מקווה שאצליח לזכור את כל המלים (בכל זאת עברו 16 שנה...) הערה: תק"ש אלה ראשי תיבות של תיכון קרית שרת... לפניכם השיר בגירסת הקוור שלו: ומספרים מעבר לשיירת העצים המתקמרת בתק"ש הרחוקה הרחוקה... ניצב כלא תפארת, מנהל על המשמרת שכמוהו עוד עינך לא ראתה... ומספרים בוכים התלמידים סובלים ומתענים בתק"ש הרחוקה הרחוקה... רואים רק מבחנים עבודות ושיעורים ומושהים מהכיתה וכשנעוף נעוף נעוף נעוף מביה"ס לא יהיו עוד דיכאונות המבחנים והבחינות יהיו רק זכרונות מן השנים העגומות... וכשנעוף נעוף נעוף נעוף מביה"ס... לתלמידים שבכם שננו ותהנו.

למעלה