מישהו יודע מה חדש בדובאי ?
F Florean Forteskio New member 28/9/06 #3 האמת שהבורג' דובאי כבר עבר את ה65 קומות וחוץ מזה הם סיימו את הקניון הכי גדול בעולם- משהו כמו 20 קומות...
האמת שהבורג' דובאי כבר עבר את ה65 קומות וחוץ מזה הם סיימו את הקניון הכי גדול בעולם- משהו כמו 20 קומות...
F Florean Forteskio New member 28/9/06 #5 הנה האתר באמפוריס- http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=210753 מגיע לדובאי מזל טוב- עברו את ה800 מגדלים!
הנה האתר באמפוריס- http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=210753 מגיע לדובאי מזל טוב- עברו את ה800 מגדלים!
ח חוזר בתשובה מיתחזק New member 28/9/06 #6 חבל רק שאין תיירות מ-ישראל לשמה ../images/Emo10.gif ניראה לי שעוד 10 שנים דובאי תהיה בירת גורדי השחקים של המזרח התיכון
חבל רק שאין תיירות מ-ישראל לשמה ../images/Emo10.gif ניראה לי שעוד 10 שנים דובאי תהיה בירת גורדי השחקים של המזרח התיכון
A adiryosef New member 28/9/06 #7 אם תחכה עוד 10 שנים היא תיהיה בירדת גורדי השחקים העולמית,כי בנתיים היא כבר עקפה את כל מזרח התיכון.
ח חוזר בתשובה מיתחזק New member 28/9/06 #8 זה גם יותר יפה מאשר ניו-יורק הגורדי שחקים של דובאי יותר מושקעים ויפים מאשר אלה של ניו-יורק
A aniuzbek New member 29/9/06 #9 Dubai Mall 20 קומות??? הקניון הוא איזה 4 קומות...כמו קניון רגיל.. רק שזה שטח ענקקקקקקקקקקקקקק. הנה תמונת עדכון בניייה, מתחילת ספטמבר [skyscrapercity]
Dubai Mall 20 קומות??? הקניון הוא איזה 4 קומות...כמו קניון רגיל.. רק שזה שטח ענקקקקקקקקקקקקקק. הנה תמונת עדכון בניייה, מתחילת ספטמבר [skyscrapercity]
ח חוזר בתשובה מיתחזק New member 29/9/06 #12 כמה מנופים , השם ירחם הלוואי עלינו כאן בארץ כזאת כמות של בנייה .
A aadeln New member 30/9/06 #15 מה קורה לאתר SKYSCRAPERCITY מישהו יודע למה האתר נסגר ?!!? למה הוא לא עולה או אי אפשר להכינס אליו ?!?!?!
מה קורה לאתר SKYSCRAPERCITY מישהו יודע למה האתר נסגר ?!!? למה הוא לא עולה או אי אפשר להכינס אליו ?!?!?!
A aniuzbek New member 30/9/06 #16 הוא משבית עצמו מדי פעם נראה לי הם עוברים אי אילו שינויים גדולים ומדי פעם האתר מושבת... תתאזר בסובלנות לזמן הקרוב. אני מנסה.
הוא משבית עצמו מדי פעם נראה לי הם עוברים אי אילו שינויים גדולים ומדי פעם האתר מושבת... תתאזר בסובלנות לזמן הקרוב. אני מנסה.
P petpatrol2 New member 29/9/06 #13 אתה יודע שהחתימה שלך לא הגיונית? כי אז זה אומר שיש שם בסביבות ה31000 מנופים
S sunman1g New member 29/9/06 #14 יש שם בערך 30000 מנופים על כל בניין הם מפעילים 20 מנופים לבנייה מהירה..(ואני מדבר על בניין של 20 קומות על קניון הם הפעילו איזה 40 ויותר.. ויש שם איזה 400 בניינים בבנייה קיצר בערך זה מגיע למספר גבוה
יש שם בערך 30000 מנופים על כל בניין הם מפעילים 20 מנופים לבנייה מהירה..(ואני מדבר על בניין של 20 קומות על קניון הם הפעילו איזה 40 ויותר.. ויש שם איזה 400 בניינים בבנייה קיצר בערך זה מגיע למספר גבוה
A aniuzbek New member 30/9/06 #17 מסכים. אני די עלוב כי תרגמתי את החתימה של מישהו אחר. זה לא שעליתי על המספרים לבד. וזה כן הגיוני בחישוב מהיר, כמו הזה הנ"ל.
מסכים. אני די עלוב כי תרגמתי את החתימה של מישהו אחר. זה לא שעליתי על המספרים לבד. וזה כן הגיוני בחישוב מהיר, כמו הזה הנ"ל.