מישהו יודע מה מיחיר הטבעת

ortal30050

New member
מישהו יודע מה מיחיר הטבעת

שצריך לרכוש דרך הקופת חולים??

ortal30050

New member
מה?!?!

אתה בטוח?? אני מתכוונת רק לטבעת שקונים בבית מרקחת
כל הניתוח בפרטי עולה 1600 !!
בטוח שהטבעת 10 אלף???????

קוביd1

New member
אורטל 30050

איזה טבעת קונים בבית המרקחת אולי טבעת לאצבע מפלסטיק ........
מחיר הטבעת כ10,000 שקל אני לפני 12 שנה שילמתי עבור הטבעת 2800 דולר שהדולר היה 4 שקלים.
הניתוח בפרטי עולה 1600 שקל י ??הצחקת אותי 1600 זה למי שיש ביטוח מושלםו זאת ההששתפות שלו
נראה לך שטבעת ,שכר מנתח שכר מרדים חדר ניתוח ,אישפוז של יום או יומיים בבית חולים,שווה 1600 שקל נו באמת.....

קובי

ortal30050

New member
קובי בכלל לא הבנת!!!

אני התכוונתי לניתוח פרטי למנתח שעובד עם הקופה
וכן יש לי כללית מושלם אז המחיר הוא 1600 בשבילי!!! ברור שאת השאר הקופה משלימה!!! זה לא העניין!!!
ולגבי הבית מרקחת זה מה שאמרו לי במוקד שאת הטבעת אני צריכה לקנות בבית המרקחת בנפרד
אז במקום להגיב בצורה כזאת (אולי לאצבע מפלסטיק) תגיד מאיפה כן קונים !!!!
ואם אתה ממשיך לזלז ככה עדיף שלא תענה תודה!

tzfat

New member
קובי ענה לך בצורה נעימה

אני בזמנו לטבעת קבועה
ב1993 שילמתי 7000₪.
מקימי מצפת

הזמנת הטבעת

את הטבעת אחת הפקידות בקופת החולים שלך מזמינה לך,זה טופס שהרופא משפחה מסמן בו את סוג הטבעת (יש כמה סוגים בטופס,צריך לסמן את הטבעת השבדית שמופצת בארץ ע“י ג‘ונסון אנד ג‘ונסון ולוודא את המספר הקטלוגי (אצל איזה רופא התייעצת? אצל אבינוח נותנים טופס הפנייה לרופא המשפחה עם רשימה של כל הבדיקות שצריך לבצע וכל הפרטים של סוג הטבעת שמזמינים).
אם את עושה את הניתוח אצל ד“ר אבינוח אז יש את רובין שהיא מלווה את כל התהליך הטרום ניתוחי ומסבירה כל דבר ודבר.
את לא לבד תתקשרי אליה והיא תנחה אותך.
המספר שלה הוא 08-6467961
כשהטבעת תגיע לסניף קופ“ח שלך את תצטרכי לחתום על כמה טפסיםושטר חוב שבמידה ואת לא עושה את הניתוח את תצטרכי לשלם על הטבעת,והיא מאוד יקרה כמו שהבנת,אז כדאי שתחשבי טוב טוב אם זה הניתוח שאת רוצה,אם בכלל,לא למהר.
Swedish adjustable gastric band,johnson& johnson.
תתקשרי לרובין והיא תיתן לך את כל הפרטים.
לא צריך להתעצבן על קובי הוא רק ניסה לעזור לך.

בהצלחה!

קוביd1

New member
אורטל לא מזלזל באף אחד

פעם ראשונה אני שומע שקונים טבעת בבית מרקחת
אני עונה כי איכפת לי ,אני עונה כי אני רוצה לעזור ,אם לא היה איכפת לי לא הייתי מתייחס בכלל למה שכתבת
לא צריך להעלב מכל דבר

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא הבינו אותך כי השתמשת במינוחים לא נכונים

את לא עוברת ניתוח פרטי, אלא ניתוח במימון הביטוח המשלים של קופ"ח, בבי"ח פרטי.

מנותחי כללית אכן מזמינים את הטבעת בקופ"ח - לא בבית המרקחת, אלא במשרד.
עד כמה שאני יודעת, במוקד יש בורות גדולה מאוד בנוגע לניתוחים, וכנראה היתה שם אי הבנה. את צריכה לקבל את המידע מהמשרד בסניף אליו את שייכת.

אני לא יודעת כמה המחיר של ההשתתפות העצמית בעלות הטבעת, למנותחי כללית. צריך לשאול במשרד. יכול להיות שאין עלות, ויכול להיות שמשהו כמו 1000 ש"ח.
ברור שאינך מממנת את העלות המלאה של 10,000 ש"ח.

ortal30050

New member
תודה

אלה הם תשןבות ברורות , עכשיו הבנתי, . לא נעלבתי ולא כעסתי על קובי רק לא הבנתי למה הוא לא עונה תשובה רציתי כמו שאתם עניתם . תהינו שפשוט אין לי ממי לקחת מידע אף אחד בקופה לא יודע לתת תשובות בנושא הזה וכל מה שאני מנסה לברר דרכהם הם פשוט לא יודעים, אז בסך הכל רציתי לדעת אם אני אמורה לשלם את הסכום המלא של הטבעת, אז הבנתי שיש השתתפות עצמית , תודה

אופירA

New member
מנהל
יש בעיה בכל הקופות

פקידים לא יודעים לתת תשובות, ולא שמים לב שזה תפקידם לברר מה שהם לא יודעים...

במציאות של הדור שלנו, מסתבר שבלי תקיפות ונחישות אי אפשר להשיג כלום בשום דבר - לא במערכת הבריאות ולא בשום מערכת אחרת שבה יש לך זכויות. ברוב המקרים לא תקבל את זכויותיך אם לא תעמוד עליהן ולא תבהיר את עצמך בבירור ולא תלמד בעצמך איך להסתדר.

במשרד הסניף שלך חייבים לתת לך את התשובות הנכונות. אם לא יודעים - אז צריכים לברר. אם מורחים אותך עם תשובה לא נכונה, את צריכה להתלונן בפני הנהלת המשרד.
כעיקרון, הפקיד שמקבל אותך צריך לתת לך תשובה, גם אם הוא לא יודע. שישאל את מנהלת המשרד. או שיפנה אותך לשאול את מנהלת המשרד. אם היא לא יודעת - שתשאל את הרופא המחוזי או את מי שהיא צריכה לשאול, כדי לדעת. תפקידה לספק לך את התשובות.

לא בטוח בכלל שאת צריכה לשלם משהו על הטבעת. אולי רק ערבון. מה שבטוח שאת צריכה להזמין בקופ"ח את הטבעת.
בנוסף, המזכירות של המנתח גם יכולה לעזור לך בתהליך הפרוצדורלי, להסביר לך מה קופ"ח כללית דורשת, כי יש להם כבר הרבה ניסיון בזה.

טלטול116

New member
לפי מה שזכור לי - במאוחדת

קיבלתי מד"ר אבינוח טופס בו היה מס' קטלוגי של הטבעת , הייתי צריכה להתקשר לג'ונסון ולעשות את ההזמנה, קיבלתי התחייבות מהקופה (עליה שילמתי 17 - 20 שקלים אם איני טועה), הטבעת הגיע אליי עם שליח ונשמרה אצלי בבית עד יום הניתוח , כשהגעתי לניתוח הייתי צריכה למסור אותה למנתח . ככה זה בכל אופן היה בקופ"ח מאוחדת
בהצלחה

למעלה