מישהו יודע מה עם אסף??...

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ritosh

New member
../images/Emo124.gif אספיייייייייייי../images/Emo70.gif תתעורר|!

lupland

New member
I'M ALIVE

בנות.בנות.איזה אי נעימות אתן גורמות לי אני כאן.חי וקיים.כל יום הסברים יבואו מאוד מאוחר בלילה כך ש המשך יום סערות טוב. ויאללה.שלג במרכז אני רוצה.כמו בימים היפים של חורף 1951.אך.איך שהזמן רץ ופתאום אני כבר בשנת 2003..........

lupland

New member
"הריני ממטיר עליכם..."

טוב.קצת מאוחר כרגע.והיו דברים שרציתי לומר אבל...תמיד יש מחר תודה על הדאגה.המשך מבול נעים על כולנו. נשתמע בבוקר...כלומר...בצהריים

gaia20

New member
הגשם הגשם....

וכמו שאני אומרת... רצו גשם... קבלו גשם........ איזה קור..........................
זאבים יקרים, לא לשכוח להתלבש טוב טוב, לשים כפפות! ואם הידיים כבר קפואות, לא לחמם אותן בבת אחת אלא בהדרגתיות!!! שיהיה לכם המשך יום מצויין! נ.ב- שתי שאלות עלו במוחי?... 1. מי מתחפש בפורים?? 2.מי זוכר שיש לי יומולדת עוד מעט?........(6.3) טוב, אז זו רשימת המתנות שאני רוצה: (כולם רושמים?
) (ואני עושה לכם גם חלוקת תפקידים שלא תריבו מי מביא מה) אני רוצה סוס פוני (קטיפה, זה התפקיד שלך) אני רוצה מכונית חדשה
(אבי, זה שלך) אני רוצה מחשב חדש (שירי, זה בשבילך) מממ....רגע! לא להאיץ בי!!.... אני חושבת!! לחשוב חזק, לחשוב חזק!!!!!..... אני רוצה עוד כמה כלבים בבית
(אספי, פה אתה נכנס לתמונה) אני רוצה עוגת שוקולד עם קצפת
(אמא ריטה, אני סומכת על הבישולים שלך, אין אייקון של עוגה, אז נסתפק בבורגר..
) אני רוצה 10 בלונים, 2 בצבע כחול, 2 בצהוב, 2 בורוד, 2 באדום, ו 2 ב סגול
(ויוי, את אחראית על הבלונים) ממממ... טוב, אני חייבת לזוז לעבודה, אז כל מי שאין לו תקפיד מוגדר, מוזמן להגדיר לו תפקיד
אוי, אני נקרעת מעצמי!!!
טוב, חברי היקרים, היה נעים לפטפט איתכם בבוקר זה... תמסרו ד"ש למשפחה! יאללה, ביייייייייייי

ל3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גאיה- הרסת אותי מצחוק.

champ

New member
איזה צבע את רוצה את המכונית?

ואיזה סוג בעצם?
יש עדיפות לגבי צבע הריפוד?

למעלה