מישהו יודע מה עם אריאל איפה הוא????

שלום לכולם!../images/Emo152.gif

כן, האמת שלא הייתי פה כמה ימים...כי לא הייתי בבית...! היום הייתי אמור להיות נוכח בצילומים של הקליפ "פס ליום אחד", אבל לצערי משהו אתמול בלילה קצת שינה לי את התוכניות. לצערי. בכל מקרה, מגיע לכם עדכון של הימים האחרונים!
אז אני אתחיל ואומר שליום הולדת הכי שמח שהיה לי ב-21 שנים האחרונות, אחראים כל החברים המדהימים שלי, ועוד שני אנשים יקרים ומדהימים. ככה זה היה: הגעתי לסטייג', הכל טוב ויפה,יש קריוקי, אני יושב עם החברים שלי. מי ששואל אם שרתי, אז התשובה היא לא...למרות שמאוד רציתי (הייתי חולה שישי שבת),ואחרי משהו כמו שעה, ניקי גולדשטיין עלה לבמה...למי שלא יודע, ניקי מנחה את הקריוקי מדי מוצ"ש בסטייג'!!! הביא שם חיקויים מצחיקים עד דמעות....ואז הוא קרא לי "אריאל, מנהל ההפורום של יוסי צפה להפתעה..."
בקיצור כל הערב הוא נותן לי רמזים, עד שבאמת נחשו מי הגיע???? נכון מאוד.
בקיצור, יוסי הגיע, עלה לבמה, ואני בטוח שהוא ישיר שיר ויקדיש לי לכבוד היומולדת....
אבל לא! ניקי קורא לי לעלות לבמה! לא פחות ולא יותר, ולשיר את "אמא" יחד עם יוסי...
אני בכל אופן, הייתי מסטול טיפה כי שתיתי, וכמובן מההפתעה הענקית הזאת, שלא הבנתי מאיפה היא הגיעה אלי.. הייתי בעננים עד כדי כך שכששרתי עם יוסי, קצת שכחתי את הכניסות...של הפזמון, (ואני אציין שאת השיר הזה שרתי ה-מון ה-מון) אבל סה"כ הייתי בעננים לגמרי, זה מן חלום שהתגשם מוקדם יותר ממה שציפיתי..וזה היה אדיר פשוט. כולם התרגשו ופרגנו, וזה היה מושלם מבחינתי. ניקי, יוסי, אין לי מילים לתאר את מה שהרגשתי... תודה לשניכם, אתם מ-ד-ה-י-מ-י-ם!!!

orianush

New member
ווואאאאוווווווווו איזה כייף לך!!!

וואי אני מאושרת בשבילך חח מזל-טוב נשמה.. ודרך אגב אתה כזה חתיייך! חח ואם אתה יכול תשלח לי אחר כך עוד תמונות בבקשה.. תודה.

a v a z

New member
באמת תמונות יפות!!!

שני ענקים שרים על במה אחת!!! נראה שנתתם שם אחלה שואו

i D a N 16

New member
אריייאאאלללל../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

אוווויייישש איזה כייףףףףף
וואי אני ממש ממש שמח בשבילך!!!! איזה מדהימים יוסי וניקי,ממש כל הכבוד להם,שאנשים כבר יתחילו להעריך את יוסי,אוף!!
אז אריאל,שיהיה המון במזל טוב,ומגיע לך כל מה שקיבלת,אתה ממש אחלה,באמת
אה וכמובן שאני רוצה לראות עוד תמונות,ועוד לא דיברתי על הביצוע הפנומנלי שאני חייב לשמוע,אני מקווה שיש לך אותו
וב"ה בגיל 22 אני מזמין את עצמי

Pirat Yoh

New member
וואי אריאל איזה כיף לך!!!!

קודם כל.. מזל טוב!!! הרבה אושר, בריאות, הצלחה, התגשמות חלומות ויום הולדת שמח( סליחה שלא איחלתי יום הולדת עצמו..) שנית, איזה כיף לך ששרת עם יוסי!! יש לך שיר שלך שאנחנו יכולים לשמוע??

actress

New member
אריאלי הפתעת אותי ב-ע-נ-ק ../images/Emo24.gif

איזה בובוני

yo bo yo

New member
יופי של תמונות. רואים שנהנית אריאל

ממש שמחה בשבילך שהוגשם חלום עבורך וכל הכבוד לחברים וליוסי וניקי.

אריאל...../images/Emo186.gif

אם הייתה בגילי.. היה מצב לחברות... חחח
מקווה שנהנת
מקווה שזה היה ההפתעה של החיים שלך

כן אה...

גמני חשבתי על זה מאז שראיתי פעם ראשונה תמונה שלו
בנאדם הורס
אריאל אוהבת אותך,מזל טוב!

למעלה