מישהו יודע מה עם הסאונה בחיפה ?

איך הסאונה התל אביבית?...

תנו פרטים על איך זה, הרבה זמן רציתי ללכת אבל לא ידעתי עם שווה ללכת מבחינת הקהל שיש שם מה עם הערבי MIX מגיעות בכלל בנות? או רק בנים? למרות שגם בנים זה אחלה אבל עדיין

sheinkyo

New member
נכון, אבל אז המקום מפוצץ ונדחקים אחד על השני

ותאמין לי שלא היית רוצה להידחק בין וויאז'ות ובבונים ערומים... [אלא אם כן זו הסטייה הקינקית שלך]. אבל הייתי כמה פעמים וזה ממש מטורף מה שהולך שם.... הבעייה שהכוסונים שם הם כמעט תמיד אקטיביים. נכנסים לאקשן, ואחרי 10 דקות קולטים שהשערים סגורים. לדעתי, הומואים קולטים דיי טוב מי הוא האקטיבי (הרזים עם התחת השרירי והקטן) ומי הוא הפאסיבי (העגלגלים עם התחת הרך והמלא). לא פשוט לתפוס בסאונה פאסיביים עם תחת של ה"אקטיביים".

sheinkyo

New member
"במקרה" הלכתי מהעבודה לסאונה ושכחתי שזה יום ד

ונפלתי על יום MIX.... היו הרבה הומואים אבל היו גם 4 בנות (כולן 30-40), אחת היתה לא רע , אחת היתה קוקסינלית השלישית היתה סתם עגלגלה והאחרונה היתה מכוערת בטירוף, אבל משום מה האחרונה לקחה 3 בחורים עם הזרגים הכי ענקים (לשניים היה יותר מ-20 ס"מ לפחות אם לא 24) ושלושתם היו יחד איתה וטחנו אותה שעה כל אחד בסיבובים (הם היו בתא מואר וכולם יכלו לראות מה הם עושים...). הלא רעה הזדיינה חופשי על המזרונים מול הבר קבל עם ועדה עם ועדה עם עוד שניים (אחד מבוגר והשני כוסון בן 25), שהיא מוצצת לאחד שהשני מזיין אותה מאחור. עוד 4 סטרייטים בני 20 פלוס היו לידם ואוננו והעיפו את הידיים שנשלחו אליהם מן ההומואים. לא ברור לי איך הבנות ההאלו מתנהגות ככה, ולא אתפלא אם הן מקבלות כסף... היה אחד כוסון עם זרג ממש רציני, שבא עם מישהו והזדיין עם אחת הבנות ואחר כך זיין את היזיז את הצורה בכל החורים.... קיצור, לא ממש עקבתי אחרי הבנות אבל מה שראיתי היה בהחלט מעניין...
אה, הומואים לא היו חסרים - זיינתי ב-3 שעות ארבעה ישבנים צעירים, קטנים, מוצקים והדוקים (5 קונדומים וג'ל אחד) ושילמתי רק 8 ש"ח.

sidoni

New member
מישהו יודע מה עם הסאונה בחיפה ?

או על מקום אחר באיזור שאפשר לימצוא בו סקס מזדמן , יש לי אורח מחו"ל ומשעמם לו.

פרטים על הסאונה

הי אני אשמח אם מישהו מהיה ומבין יוכל לתת לי פרטים על התופעה הזאת ומה הוא חושב ו... אולי להצתרף אלי לפעם ראשונה כי ניראה לי מוזר ללכת למקום כזה לבד אני במסנג'ר [email protected] ביי ביי

white star

New member
../images/Emo54.gif לא סגרו אותה?

בכל מקרה, הייתי שם פעמיים וזה היה פעמיים יותר מדיי תשקיע קצת וסע לת"א

למעלה