מישהו יודע מה עם יעל?

מישהו יודע מה עם יעל?

אני חושבת שהיא חגגה לעמית בת מצווה אז יעל השמיעי קול ואם זכרתי נכון אז מזל טוב אין לי כמעט זמן להיכנס לפורום אבל אני משתדלת לקרוא את ההודעות נילי

מצטרפת לקריאה

מקוה שהיה כיף וכולם חגגו ושמחו, בעיקר עמית. ושכל ההפתעות שימחו. יש כבר תמונות?
.

תודה, אני כאן.../images/Emo13.gif

הייתה בת מצווה, היה נהדר. טל בסדר. לי אין מצברוח מכל מיני סיבות שלא קשורות לילדים ולבעל. העבודה גם בסדר. אני מרפרפת פה אבל לא כותבת. קשה לי להגדיר למה. אולי כי אני מרגישה "זקנה" בשביל כל ענייני השיניים, הציצים, ההנקות, וכל היתר. אני מרגישה שהבן שלי גדול יותר מרוב הילדים כאן ואני מבוגרת יותר מרוב האימהות הטריות כאן ולכן לפעמים אין לי מה לתרום, למרות שאני השתדלתי תמיד ואתם קהילה חמה, אבל אני מרגישה אאוטסיידרית נורא. אני צריכה קצת לחשוב על כל זה, אבל בבקשה, אל תקחו את זה אישית. אני חושבת שזה פורום מקסים וחשוב ונפלא שעזר לי המון ובוודאי יעזור בעתיד כשאזדקק, אבל בענייני היומיום פה, אני מרגישה קצת בחוץ. סליחה ותודה שהתעניינתם בי. יעל

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

הלואי באמת שהפורום היה רחב יותר והיו בו יותר "ילדים" בגילים שונים... את חלק חשוב מהפורום. חשוב מאוד. תמיד מחכים פה לתדובות שלך - בלי ללחוץ כמובן. כיף לקרא שבת המצוה היתה נהדרת. איך לא?
אוהבת עידית

חמודה! ../images/Emo23.gif

קודם כל מזל טוב ולפני שאת מזדקנת לנו, את חייבת חוב גדול. התמונות!!!! הסיפורים?, מי רקד עם מי?, מה עמית קיבלה מתנות?, איך טל הרגיש מול הגדולים. תרגישי חופשי ותבואי לבקר מתי שתרצי. אוהבת אותך אורית

גווניבר

New member
טוב, את לא דינוזאורית כמוני!!

גם אני לא תמיד יכולה לעזור. אני אפילו לא יודעת איך רוחצים תינוק עם גבס. לא תמיד יש מה להעיר, אבל גם אני משוטטת לי מידי פעם...
בכל מקרה- צריך לשמור על קשר...

גם אני מתחילה להרגיש זקנה ../images/Emo8.gif

אחרי הכל יש לי ילד בן 5 וגם תותוש הוא בכיר שיטת פונסטי. וחסר לי חברת הורים לילדים גדולים יותר. בכל אופן, לכי עם התחושות שלך. זה היופי של האינטרנט. את יכולה להיכנס מתי שבא לך ולהתרחק מתי שבא לך... (ומקווה לראות אותך הרבה כאן).

תודה לכל המגיבים

אני מודה לכם שאתם לא כועסים עליי ומקבלים אותי במינונים הנכונים והמועטים שלי, אתם מקסימים ותודה על הכול.

למעלה