מישהו יודע מה פשר זה?

LadySilkworm

New member
אה אני מכירה

זה הופעה משותפת נראה לי שהייתה להם עם סונטה.. מוקלטת. התמונה פשוט XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Amir Noy

New member
אני יודע!

זו הופעה של נייטוויש שהוקלטה לדיסק, סונטה במקור חיממו אותם, ניתן למצוא קליפ של ההופעה הזו עם השיר דה קינסלייאר, שבתפתיחת הקליפ רואים את סדר ההופעות וסונטה בתור חימום.. יצא לי להוריד את זה לפני איזה 4 חודשים גם אני לא הבנתי.. אבל יש שמה אחלה ביצועים.. אהבתי! יש בהופעה הזו שירים שלא קשורים..שהם קאברים כמו..Symphony Of Destruction...של מגהדת'? בעיקרון הופעה סבבה.. נהנתי לשמוע את רוב השירים בה D:

Amir Noy

New member
יש לי את הדיסק הזה...

מורד... אממ.. קלפים של הופעות יש לי.. יש לי את הקליפ של SOW קליפ ממש ממש ישן..ממש מתחילת דרכם של נייטוויש.. וקליפים פה ושם.. אין לי כל כך הרבה.. אני צריך להשיג עוד..P:

LadySilkworm

New member
התכוונתי מהדיסק הספציפי הזה.

אם יש לך, אתה יכול לשלוח לי? אמ יש לי את כל הקליפים שלהם ואיזה 5 הופעות חיות מלאות. יה :}}}}} אני חושבת שהשגתי בערך את כל מה שיש.

Amir Noy

New member
אני יעלה אותו

לאתר שיתוף..אני מקווה שזה יצא בקובץ אחד.. ואני אשים קישור.. שיהיה למי שירצה להוריד.. בהחלט דיסק נחמד P: הוא בכלל יצא לחנויות? או שזה משהו "לא רשמי"?

יאפ.. בחופש גדול :]

גרמניה

היה ממש מדהים..

המון טירות גותיות ומבנים עתיקים... וחנויות גותיות של 3 קומות
|מזילריר| נשבעת לך, הייתי מוכנה לעבור לגור בתוך XtraX כל כך הרבה דברים יפים *מיבבת*

למעלה