מישהו יודע מה קונים לאמא לחתונה?

פרוזק

New member
מישהו יודע מה קונים לאמא לחתונה?

אז זהו עכשיו אני לחוצה ובעמת זה מחרתיים זאת אומרת בעצם מחר כי היום זה כבר יום רביעי אמאל´ה והכל כבר כמאת מוכן לגמראי רק עוד פינישים אחרונים עצילו ועכשיו בעלה של אמא שלי בה וסיפר לי שהם יוצאים ביום שישי בצהריים עד דיום ראשון לירח דבש יענו אני לבד בבית ועכשיו אני לא יודעת עם לנסוע לאבא שלי לשישי שבת אחריי החתונה מצד אחד ים זמן לא הייתי שם מצד שני יש לזה סיבה אני לא סובלת להיות שם אוףףףףףף בקיצור באסה להיות חסה רוצים לבוא עליי לאפטר פארטי אנקית ביום שישי עם שעריות של הלכוהול מהחתונה? סהר גם אתם מוזמנים אבל בחיית אני רוצה שיבואו גם בנים שוים בניי 20 פלוס בלי חברה או שערות בחזה בתודה מראש פרוזק

פרוזק

New member
ודרך הגב

אני מכווה שאין לכם בעיה עם רוק אלטרנטיבי כי מיזרכי לא נכנס עליי הביתה

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
על מתנות וכאלה

אני אישית קונה מתנה על פי השראה - בלי לתכנן, הולכת לכל מיני מקומות עד שמשהו עושה לי קליק ואותו אני אקנה... זה גם סתם נחמד. אולי גם תקני משהו לעצמך בכלל על הדרך
ומקווה שלא תהיי לבד, איך שלא יהיה עם כל האלכוהול הזה... יש סיכוי? לגבי מסיבה וכאלה, נראה מה יגידו לך פה האנשים, אנחנו כמובן ממשיכים להסתתרר מאחורי אנונימיות סהרית. קרובים ורחוקים. העיקר, שמרי על עצמך...

אנונימיות סהרית ../images/Emo8.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif

כיוון שאני מושפעת מהסרט
, "there is no spoon."-מי שראה את הסרט יבין אם יחליף את סהר בכף.
רחל-נשמה שלא הבינה את הסרט בפעם הראשונה.

פרוזק

New member
הסתתרות

קראתי את מה שכתבת והמוח שלי אתחיל לעבוד שעות נוספות. מה לעשות שלכו אותי לאוניברסיטה. ולכן לאחר ניתוח אישיות מעמיק תוך התחשבות בכל התאוריות הפסיכולוגיות המוקרות לי (ותודה למרצי היקרים שעזרו לי לצמצם את המחסור בשעות השינה שלי) הגאתי למסקנה המתבקשת שלא ניתן לפרשה לשני םנים והיא שאתם זקוקים לטיפול דחוף. הייתי ממליצה לכם על הפסיכולוגית שלי אבל אני רחושנית ורוצה אותה רק לעצמי, אז אני סומחת עלייכם שתוכלו למצוא מטפל טוב לבד ועם לא אני מאמינה שיש פה אנשים שבשימחה ימליצו לכם על מישהו כזה. בקיצור יקיריי חיזקו ועימצו וכמו שנאמר שהכוחות יהיו איתכם פרוזק אני מרשה לכם להתעלם ממה שכתבתי פשוט אתחרפנתי טוטלוסט הכל בגלל החתונה

פרוזק

האמת חשבתי קצת על השאלה ואין לי ממש תשובה רצינית, אבל ממה שסיפרת על אימך לאחרונה, אני באמת יודעת מה אני הייתי קונה לאמא שלי אילולא הייתי במצבך. הייתי קונה לה שרשרת כזו שיש בה באמצע מקום לשים תמונה קטנה (אני יודעת שזה מיושן), הייתי שמה לה תמונה שלי -ואומרת לה, בכרטיס הברכה "אמא אולי אם תסחבי את הפרצוף שלי על הצוואר שלך 24 שעות ביממה, תזכרי שיש לך בת שרוצה את חום אמא עם כל המשמעות של המילה". בקשר למסיבה-נראה לה ממש מדליק, אני רוצה לבוא , אבל מה בלי מוזיקה מזרחית?-אני חייבת קצת כמה שירי זהר ארגוב, איל גולן, חיים משה
מה חברה בני 20 פלוס עזבי הם ילדים קטנים, אולי תזמיני נערים בני 15 וזהו
, אני רוצה שתזמיני בני 30 פלוס עם אופנועים כבדים, כדי לחרוש על חוף הים
רחל-נשמה שמתחילה לכתוב שטויות, והודעותיה לאחרונה ראויות למחיקה.

פרוזק

New member
30 פלוס???

תישמעי זה טיפה גדול עליי אני רק בת 22 אבל עופנואים קבדים מקובל עליי ברצון אייל גולן לא נכנס עליי הביתה מצתארת תצתרכי להתמודד עם מטליקה נירבנה אביב גפן ופינקפלויד

agness_666

New member
מטליקה אלכוהול ואופנועים כבדים?

גדול! בדיוק מה שאני אוהבת (אם תרצי דיסקים - יש לי בשפע..) אפשר להתצרף????

morrr

New member
מתנה

מתנה זה דבר מהלב. אני היתיי רוצה לקבל מילדי מתנה אם אני יתחתן שוב רק דבר אחד שהם יהיו מאושרים בשבילי שלי טוב זאת תהיה המתנה הכי יפה שאני אקבל אבל הבחירה בידך בכל מקרה אם בא לך תביא לה פרח אחד הכי יפה בענייך . לי זה היה נותן המון שאר הדברים זה סתם חפצים פרח זה דבר חיי וגם שמחה שאמא מאושרת ואם תאומרי לה זאת זאת תהיה עוד יותר מתנה גדולה. ועכשו שיהיה לך גם טוב ומזל טוב

למעלה