מישהו יודע מה קורה אם יש תיקו במועצת השבט?

בהישרדות המקורית

זה או שיש אתגר אש, או שמסתכלים לקולות בעבר, או שבוחרים אבנים..

אין מצב כזה

בגלל זה יש את אתגר הכוח הכפול, ולכן אי-אפשר להצביע פעמיים לאותו אדם, כדי שלא יווצר תיקו.

אם אלכס היה מקבל את בכוח הכפול

והיה בוחר פעם בויקה ופעם בנעמה היה נוצר תיקו. לא משנה כמה אני חושבת על זה, אני לא מצליחה למצוא שום יתרון בכוח הכפול, אפילו לא יתרון אחד. הייתי רוצה לדעת מי "הגאון" שהציא את הרעיון הדבילי הזה.

הכוח הכפול נועד למעשה

כדי לא להרדים אותנו בפרק ההדחה, שתהיה משימה. אך מה לעשות שהגאונים המציאו תחרות כל כך לא משמעותית. התחרות הכי טובה הייתה אם היו נותנים חסינות אישית למי שזוכה באתגר, ולמשל מאפשרים לו להעביר אותה למישהו אחר. תארו לכם שדן היה מעביר את החסינות שזכה השבוע לויקה, ואז יש מצב שהיומדיחים אותו מרוב עצבים. דרמה במיטבה חבל שלא עשו כך.

LiRs Lullaby

New member
אולי הכח הכפול אמור להיות משהו מצטבר?

למי שיהיו הכי הרבה "כח כפול" יהיה זה שיכריע באיזשהו מעמד בהמשך? או אולי במקרים של תיקו הוא הגורם המכריע? אני באמת מנסה למצוא תשובה לחידה המסתורית הזו........ אני לא יכולה להאמין שהשקיעו כל כך הרבה כסף בהפקה של התכנית מבלי שתהיה לזה סיבה טובה. באמת, זה כל כך תמוה העניין. יש עוד מישהו שמעוניין לשחק במשחק "נחשו למה הכח הכפול טוב - וזכו בקוקוס"?

יערית 1

New member
בהישרדות המקורית במקרה של שיוויון

2 האנשים שאותם רצו להדיח לא משתתפים בהצבעה החוזרת ובמקרה של שיוויון חוזר מושכים אבן.. צבע מסויים מסולק ואילו השני נותר במשחק.

Comie

New member
לפי דעתי במקום הכוח הכפול

היו צריכים לעשות שמי שזוכה בזה יכול לבחור מי יעוף במקרה של שיוויון

למעלה