מישהו יודע מה קורה בחטיבה?

מישהו יודע מה קורה בחטיבה?

בימים האחרונים אני לא מפסיק לשמוע נפצים מחטיבת הביניים שייבר... עכשיו, לא אכפת לי שמפוצצים נפצים, גם אני הייתי מפוצץ וזה צחוקים והכל וכל שנה לפני פורים יש פיצוצים ככה שזה לא מפתיע אותי, אבל הקטע המוזר זה שהפיצוציפ באים ממש מהחטיבה. כמעט כל בוקר שומעים פיצוץ חזק, כל התלמידים שם בורחים וצועקים משמחה ואז אחרי הפיצוץ יש מלא מחיאות כפיים. בקיצור, כל המהומה הרגילה מסביב לנפצים. השאלה שלי היא...איך יכול להיותש הם עושים את זה, בתוך הבית ספר, בזמן של לימודים, כבר כמה ימים (גם הבוקר שמעתי) ואף מורה לא עוצר אותם? מה קורה שם?

idan307

New member
אני יכול להסביר הכל :) כנסו

אנחנו וכיתות ח´ הבוקר עשינו הרבה :) חחחח החל מהנפצים הקטנים ועד לזיקוקי דינור כמו באמפי...חחח היה מדהים! אף מורה לא תפס אותנו :) ואממממ זהו :)

faith2

New member
חחח....

משתעשעים שם- בחטיבה...אה?! אצלנו יש רק מלחמות כבוד! חחח...טוב היו ימים........
ואיך הגעתם לזיקוקים???

idan307

New member
זיקוקים זה גם סוג של נפץ לא?

*נפץ אגרסיבי" חחחח פורים מתקרב :) אגב החלטתם למה אתם מתחפשים?

General Zod

New member
אני מתחפש לליאור

אני מגדל זקן, מנסה לזיין את עדי ורץ ברחוב וצועק: "ממממממממכככככוווווועעעעעררררר ממממממממכככככוווווועעעעעררררר ממממממממכככככוווווועעעעעררררר ממממממממכככככוווווועעעעעררררר ממממממממכככככוווווועעעעעררררר ממממממממכככככוווווועעעעעררררר מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער מכוער"

Ferrari

New member
יהודה יהיה לך קצת קשה...

כמו שאנחנו יודעים ליאור זה אדם שנופל מכוס אחד של רדבול וודקה... וכמו שאני מכיר אותך זה לא ישפיע עליך הרבה... אני חושב אני מתחפש ליוסי פלומבו ומפתיע את כל התיכון!!!! לגבי הנפצים החטיבה אמיתי, כרגע אני עובד שם (אני ויהודה), הקיצור אני שמעתי יום שישי פיצוצים מטורפים וראיתי גם כמה מורות שניסו אבל כמובן אין מצב שהם יצליחו!! יחי עונת הנפצים!!!!!!!!!! כמובן שגם אצלי היו כמה תקריות קטנות והנה צילום לפני שיגורו של טיל קטן סיגנון אילן רמון

General Zod

New member
כל הקטע של להתחפש לפלומבו

כבר מוצה, זה יהיה ממש לא במקום אם תתחפש אליו שוב.

סוף סוף התמונה ברורה...

ואם כבר...תתחפש לכלב (A/D...D/A), או לרם (בייחוד עם הצליעה) שמעתי באורט בפורים מביאים סטנדאפיסים מוכרים וכאלה...ככה שלא ממש נראה לי שאני אעשה את פורים עם הביתנים של שייבר
.

למעלה