מישהו יודע מה קורה ב-CT PET תה"ש?

מישהו יודע מה קורה ב-CT PET תה"ש?

נאמר לי שהמכונה שם מקולקלת שוב. למי יש תור שם או שהיפנו אותו למקום אחר?

24 ברבלה

New member
אכן.. מקולקל שוב

גם אני צריכה לעבור אחת שתאשר סופית את סיום המחלה... אני חושבת שאצלך זה קצת יותר דחוף אז דבר עם הפסיכית שתשלח אותך לרמב"ם... שלא יימשכו את זה יוני תדאג לעצמך! אגב... נאמר לי שהיא כביכול תוקנה אבל התורים... הם בעצם הבעיה אבל אני כבר לא יודעת מה נכון.. השתגעו שם לגמרי.. נורא לא מסודר כול העסק הזה...

לדאוג? חחח אני במיטה מפטפט עם דגני

במסנגר. אין לי כוח וראש לזה. בין כה הבדיקה שלי היא לעוד חודש ו.. בכל מקרה. אני לא החלטי... בקשר למיפגש ב"גבעתיים" (איזו סודיות חחח) אוףףף איתי

24 ברבלה

New member
הפסדת גבר...

היה ממש נחמד במפגש.. הגיעו דווקא הרבה. בכול אופן זה עוד לא מאוחר מדי... בעיקרון אתה יכול להגיע ראשון הבא אבל אחרי זה הן אמרו שזה יהיה מאוחר מדי... ופה אני מפסיקה לנסות לשכנע.. החלטה שלך...

24 ברבלה

New member
ממש לא... ../images/Emo13.gif מדובר ב...

מפגש ראשון של צעירים יוצאים לחיים...

ihovav

New member
כן, גם אני התחלתי

להצטער שאני לא חולה... (סתם... לא להיבהל...) בדיוק לפני יומיים אמרתי לברלבה שמדאיג שהרבה זמן לא היית בפורום... שמחה לראות אותך כאן שוב...

yaldasukar

New member
לברבלה ויוני!!!!!!! ../images/Emo46.gif

בס"ד אני לא מאמינה עליכם!!! יש מפגש של "יוצאים לחיים" ולא אומרים לי??!?!??!?!?!!?
נעלבתי קשות...
לא פייר!!! והמפגש הבא יהיה בצום ט' באב? (מה ההגיון?) אז זה אומר שפספסתי ושאין מצב שאני גם אהיה חלק מזה
הכל לטובה אבל בכל זאת נעלבתי
שנשמע בשורות טובות

מתוקהההההההההההה../images/Emo24.gif

מי שהתקשר אלי (וכנראה גם לברבלה) זו אורית מהאגודה למלחמה בסרטן. היא יצרה קשר עם מי שמסיים טיפולים. דרך האתר גם יוצרים קשר (אילן) מעניין למה שכחו אותך. אני בכלל לא באתי למפגש הראשון, [לא החלטתי מה עדיף לי] אבל בהחלט שאלתי את ברבלה איך היה ומי בא מהפורום... ורק היא באה! אני בטוח שיהיה הכי מעניין אם גם את תבואי. ובכלל- לא מתפקידי אבל את יותר ממוזמנת... אני בטח לא אבוא מחר בט' באב, אבל אם יהיה שייך לבוא שבוע שאחרי (או שידחו את המיפגש של מחר, אני מקווה לבוא)

yaldasukar

New member
טוב נו אני סולחת לכם ../images/Emo9.gif

בס"ד סתם בצחוק.. לא נורא. לא קרה כלום. מקסימום נבוא שנינו פעם הבאה
(מפגש הבא שיהיה אחרי תשעה באב/הקבוצה החדשה הבאה שיפתחו). איזה כיף שאתה אומר שיהיה מעניין אם גם אני אבוא
כנ"ל
הייתי רוצה להיות שם כששניכם גם באים.. נראה כבר מה יהיה..

שמעתי את זה לפני חודש, כנראה

שלמכונה שם יש נטיה להתקלקל. אם יש לך אפשרות לעבור את הבדיקה במקום אחר, אל תמתין, חבל על הזמן ועל העצבים בהמתנה המורטת. אני עברתי את הבדיקה באסותא.

דגנילי

New member
ואני עשיתי במכון מור... תורים קצרים

ותשובה מהירה. רק טופס 17 וצילומים קודמים

yiska11

New member
נכון,מכון מור ממש טובים ומהירים

במיוחד האולטראסאונד שלהם-ממש מהיר ובלי כל השטויות עם המים וכאלה...

למעלה