מישהו יודע מה קורה עוד יומיים ניחושים יתקבלו בברכה
פ פרפרי אהבה New member 26/8/07 #1 מישהו יודע מה קורה עוד יומיים../images/Emo35.gif ניחושים יתקבלו בברכה
S sweet148 New member 26/8/07 #2 חנוכת בית שלך? או משהו שקשור לפורום? מישהי מתארחת??? לא יודעת חחח!! יש לך יומולדת? מה??!! תגלי במשך היום...
חנוכת בית שלך? או משהו שקשור לפורום? מישהי מתארחת??? לא יודעת חחח!! יש לך יומולדת? מה??!! תגלי במשך היום...
פ פרפרי אהבה New member 26/8/07 #3 ../images/Emo6.gif כל התשובות לא נכונות../images/Emo3.gif תנסו לחשוב טוב טוב...
ק קוד קוד New member 26/8/07 #6 ממ..מה אני יתחיל לנחש??../images/Emo178.gif אולי לך אולי לחבר אולי תני רמז ואולי... תגלי לנו בשקט בכל מקרה קניתי קצת ציוד: , , , !! כדי שנהייה מאורגנים ושלא יהיו הפתעות
ממ..מה אני יתחיל לנחש??../images/Emo178.gif אולי לך אולי לחבר אולי תני רמז ואולי... תגלי לנו בשקט בכל מקרה קניתי קצת ציוד: , , , !! כדי שנהייה מאורגנים ושלא יהיו הפתעות
פ פרפרי אהבה New member 26/8/07 #7 לא, לא, ו- לא../images/Emo70.gif- תנסו לנחש../images/Emo3.gif ולהיות מאורגנים זה תמיד טוב
פ פרפרי אהבה New member 27/8/07 #9 קולקולללללללללו- זכית ב.... כל החרקים שנמצאו עד כה בדירה שלי וכבר אינם תודות לספריי נגד חרקים סתתתתתתאם... אז איך תרצו לחגוג את היום הולדת לי יש תוכנית/רעיון אבל אשמח לשמוע הצעות ורצונות שלכם .
קולקולללללללללו- זכית ב.... כל החרקים שנמצאו עד כה בדירה שלי וכבר אינם תודות לספריי נגד חרקים סתתתתתתאם... אז איך תרצו לחגוג את היום הולדת לי יש תוכנית/רעיון אבל אשמח לשמוע הצעות ורצונות שלכם .
ר רק אני 123 New member 27/8/07 #11 בן כמה פורומינו הקט?../images/Emo9.gif שנדע כמה פעמים להרים אותו ..
פ פרפרי אהבה New member 28/8/07 #12 הילד בן שנתיים ../images/Emo9.gif ומחר נחגוג לו יום הולדת עם המון המון הפתעות קטנות, אז שווה לחכות ולראות
הילד בן שנתיים ../images/Emo9.gif ומחר נחגוג לו יום הולדת עם המון המון הפתעות קטנות, אז שווה לחכות ולראות
ר רק אני 123 New member 28/8/07 #13 חחח מזל טוב../images/Emo13.gif שולחת אוף...רק חבל שאני לא יהיה כל היום..לא נורא,נגיב בערב