מישהו יודע מה קורה עם הפרלמנט?

KrIvInE

New member
מישהו יודע מה קורה עם הפרלמנט?

שמעתי אותם באזכרה בהרכב חסר (בלי אריק, ולפי מה שהבנתי מאיה בלזיצמן רק החליפה את יונתן משהו (?) שגם לא היה), ואני נורא רוצה לשמוע אותם שוב או לראות אותם מופיעים.. מישהו יודע אם מתוכננת הופעה בדרך? או שמא מתוכנן דיסק...?
ניסיתי לראות את הכתבה באתר של יס, אבל זה לא עובד כל-כך.. תודה מראש לעונים [:

pRimaVeriTaVIV

New member
תשובות ../images/Emo13.gif

אם הכוונה להופעה שהייתה בכפר שמריהו אז זה לא היה הרכב חסר.. אריק כבר לא בפרלמנט, ויונתן היה. לא מתוכננים לא הופעה ולא דיסק, למען האמת הפרלמנט עושים הופעה פעם בשנה ותמיד באותו מקום, וכל פעם עם שירים חדשים.. גם דיסק לא מתוכנן, לכל אחד מחברי הפרלמנט יש את הקריירה שלו... הדיסק השני של איתי יצא לפני כמה חודשים וגם הדיסק השני של איה, יעל הוציאה אלבום בכורה, בקשר ליונתן, לפי מה שאני יודע הוא עובד על אלבום או שהאלבום כבר יצא... ולא יודע בקשר לאוהד אבל הוא בטח גם עובד על אלבום..

אושRתי

New member
../images/Emo45.gifמשהו אמר

למרות שהיה נחמד אם היו מוציאים אלבום שנקרא "הפרלמננט"

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאבל מה יעשו באלבום הזה?

לכל אחד יש את השירים שלו, שהולכים לאלבום שלו...

KrIvInE

New member
אני לא מדבר על ההופעה בכפר שמריהו,

כמו שאמרתי, זו הייתה אזכרה (של תלמידת רימון לשעבר). ובזמנו אריק עוד היה בפרלמנט, פשוט לא יכל להגיע, ועל יונתן לא אמרו אפילו שמאיה היא המחליפה, אלא הציגו אותה כחלק מהפרלמנט. אם בכל זאת תהיה עוד הופעה השנה, אשמח לקבל הודעה מאחד חברי הפורום. :) תודה רבה על המידע :)

ady18

Well-known member
אז ככה

הפרלמנט מתקיים רק פעםן בשנה לקהל הרחב דיסק לא יודע שעומד לצאת.... והופעה כבר לשנה הזאת הייתה סורי... אבל יש בפרל גאם תוכנית עם הפרלמנט תנסי לראות את זה...

למעלה