מישהו יודע מה קורה עם טבלת שווי הוגן ?

digital10

New member
מישהו יודע מה קורה עם טבלת שווי הוגן ?

הנתונים המפורסמים היום באתר של אקסלנס, ממש לא נכונים ומטעים. כמו כן, האם למישהו יש תשובה, למה השמיטו את ה- דיבידנד/ריבית צבורה באג' בקסם ניקיי ויורו שיקלי ?

תוכל לתת דוגמה?

היכן ראית שגיאות? כדי שנבדוק _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
שערי סגירת המדד של :

דאו ג'ונס, ,S&P פוטסי, סקנדינביה, ניקיי, וכו. תבדוק ותראה שכמעט כל הטבלה לא נכונה. והיא מופיעה תחת התאריך של היום. אני רק מקווה שזו לא הטעיה מכוונת.....???

הנתונים נכונים לאתמול בשעה 16:30

בדקתי את הנושא. כפי שכתבתי - הנתונים נכונים לאתמול בשעה 16:30. בנוסף - בד"כ הנתונים הללו מתפרסמים ב"מאיה" כבר בשעות הערב _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
בכל זאת הדבר מטעה !

מפורסמים נתונים שמתיימרים להיות שווי הוגן, תחת תאריך של היום עם נתונים מאתמול, מה גם שאתמול כלל לא היה מסחר בחו"ל. אני רואה את הדבר כמטעה, ואם מישהו עשוי להפסיד בגין אותה טעות. הוא בהחלט יכול לתבוע את אקסלנס !!! מה לגבי שאלתי השניה, אודות מדוע השמיטו את ה- דיבידנד/ריבית צבורה באג' בקסם ניקיי ויורו שיקלי ?

דו"ח נוסף

תוכל , כפי שאמרתי, להשתמש גם בדיווח ל"מאיה" http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=436334 הוא התפרסם כבר ביום חמישי בערב. בקשר לדיבידנד והריבית הצבורה בתעודות שציינת - אבדוק אם אפשר להחזיר אותן גם לאקסל. בכל מקרה, למען הסר ספק - הכל מופיע בדיווח לבורסה, שקיבלת את הקישור אליו:) _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
טבלת שווי הוגן.....????

מאחר והשמיטו את הדיווידנט הצבור, הטבלה לא משקפת שווי הוגן. באיזה שעה מתעדכנת הטבלה ? (נכון לעכשיו, שום דבר לא נכון בטבלה) היה רצוי לרשום את שעת העדכון בטבלה המפורסמת באתר, ע"מ למנוע טעויות מהמשקיעים בתעודות של קסם.

הדיבידנד הצבור יחזור להופיע גם באקסל

בינתיים, אני מצרף לך שוב לינק לדיווח לבורסה שכולל גם את הנתון הזה: http://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=436977 _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
מה לגבי שעת הפרסום העדכנית של הטבלה.

לא יתכן שיפורסמו נתונים שאינם מעודכנים לתאריך המופיע. הדבר עשוי להטעות ולהוות עילה לתביעה, למקרה שמישהו עשוי להפסיד בגינה.

השעה רשומה בתחתית הקובץ

השעה רשומה בתחתית הקובץ, בדיסקליימר. בעקבות הערתך, ביקשתי שהיא תופיע בחלק העליון _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
תודה אופיר, אני עדיין מאוכזב !

כלקוח גדול של תעודות סל קסם, הייתי מצפה מאקסלנס שתהיה הוגנת ותפרסם באתר את השווי ההוגן אונליין לכל התעודות שלה ולכלל לקוחותיה (ולא תעדיף רק את הלקוחות העסקיים) ובכל זאת גם אם משהו מונע מאקסלנס לעשות זאת. אז לפחות שתתחשב בלקוחותיה (שהרי הם מקיימים אותה) ותקל עליהם לחשב את השווי ההוגן אונליין בעצמם, להלן הדרישות המינימליות שמתבקשות: 1) שטבלת שווי ההוגן תעודכן ע"פ השערים של תום המסחר בארה"ב ותפורסם באתר בבוקר, טרם תחילת המסחר בישראל, זו נקודת הזמן הכי מתאימה לביצוע החישובים והרכישות/מכירות (כפי שהיה בעבר) 2) שבטבלה יכתב יום ושעת העדכון. 3) שסדר התעודות סל יהיה בטבלה תואם לסדר תעודות סל המפורסם באתר (שיקלו עלינו להעתיק שערים) 4) שיפרסמו את שער המדד הרלוונטי בסמוך לשער התעודה (במקום לינק) כל האמור לעיל לא מתיחס אליך אישית אופיר, אני חושב שאתה בעל תודעת שירות טובה, רק חבל שהחברה שאתה מייצג לא מבינה את זה, אני אישית וחבריי שוקלים לעזוב את הקסמים, ולרכוש תעודות סל בארה"ב. חג שמח.

כמה דברים חשובוים:)

קודם על - תודה על הכנות. אבל חשוב שתדע -בקשר לפרסום און ליין - שום דבר לא נובע מהעדפה של לקוחות עסקיים. למי שיש מערכת כמו טיקר, מגמה או ביזפורטל יש אפשרות להסתנכרן און ליין... זה נכון, אבל זה לא נובע מהעדפה של לקוחות עסקיים. שנית - לאחרונה עלו מחשבונים חדשים לאתר של קסם - לתעודות בחסר ותעודות ממונפות (אם אין לך לינק תגיד ואשאיר כאן) ובקרוב המחשבון יתרחב לכל תעודות הסל - אני בטוח שזה יוכל לפתור לך את הבעיה מאחר ותוכל בכל שלב להקיש מדד ולקבל שווי הוגן. והכי חשוב - חג שמח וכשר!!! _________________________________________________________________ הנ"ל אינו בעל רשיון לייעוץ. האמור אינו מהווה ייעוץ, הזמנה, המלצה לביצוע עסקאות בסחורות ו/או ניירות ערך. קבוצת אקסלנס נשואה מנפיקה ומנהלת תעודות סל מסדרת קסם. הקבוצה, דירקטורים, עובדים, מנהלים, וחברות קשורות לה הנם ו/או עשויים להיות בעלי עניין, למכור, לקנות, להחזיק בני"ע הנזכרים בפורום. כל העושה שימוש במידע המופיע, עושה זאת על אחריותו בלבד.

digital10

New member
תודה על הדברים החשובים.

הם אינם מהווים פתרון, לכל היותר תקווה קלושה. אני מחזיק 19 תעודות סל שלכם, והפתרון של מחשבון הוא די בעייתי. כמשקיע, בכדי לכלכל את צעדי אני צריך תמונת מצב אונליין לכלל ההשקעות שלי. בפרט כאשר הם תלויות גם בשינויי שערי מטבע. (שני משתנים עיקריים בו בזמן) מפריע לי שהדבר מאוד מתבקש לכלל הלקוחות, והוא לא בשמיים (פשוט יחסית) וחברה שמבקשת להגדיל את חוג לקוחותיה, לא עושה זאת כשירות ללקוח. ועוד משהוא, כל עוד יש לקוחות שיש להם יכולות טובות יותר (סינכרון) יש להם יתרון על פני לקוח רגיל. ולא משנה אם יש או אין כוונה, האפליה קיימת !!! בכל אופן, שיהיה חג כשר ושמח !

הערה אחת בקשר לעדכונים "און ליין"

לפי מה שידוע לי הבורסה אינה מתירה בכל מקרה העברת מידע און ליין ללא תשלום

למעלה