מישהו יודע מה קורה עם UFC קלאסיק

austin1

New member
מישהו יודע מה קורה עם UFC קלאסיק

השבוע הם שידרו את 5 שבוע נוסף ושבוע הבא הם משדרים את ארבע להתחיל להוריד באינטרנט ?

גיא ע

New member
מוזר מאוד...

הם לא שידרו את 3 ואז הם שידרו את 4 ואח"כ פעמיים את 5. נראה לי שלמישהו שם התבלבל הסדר של הקלטות...

פשוט בושה וחרפה כל ההתנהלות של הערוץ הזה

ואם נוסיף את התוכנייה הגרועה שלא תמיד קיימת.. רק הם יודעים כמה אלפי (ולא אתפלא אם כמה עשרות אלפי) אנשים קנו מהם ב9.90 ש"ח את הערוץ במיוחד . והם שמים עלינו ז

favor

New member
אני לא מבין

מה נותן להם עכשיו לשדר את העונה של 3 TUF פעם שלישית ברציפות. שמים שם "אירוע" אליט אבל מראים רק 2 קרבות שאחד מהם זה פשוט להירדם. תחרויות קיקבוקס (אליפות הקיקבוקסינג) סוג ז'.. ואני לא מדבר על הטעויות בתכנים ובלוח השידורים. יש שם מישהו שמנהל את העסק אבל לא מבין כלום בניהול ולא בעולם אומניות הלחימה.. וחבל.

favor

New member
שמע..

אל תיפגע אבל זאת לדעתי דעה של לוזר. יש להם את החומר, יש להם את הקהל יעד וזה לא שאנחנו מקבלים את זה חינם. זה פשוט מנוהל בחובבנות וזה כל הבאסה, שיש להם הכל והם נופלים מכלום. התשובה שלך היא טובה במקרה שלא היה קיים ערוץ כמו אגו טוטאל ופשוט היו נותנים לנו לראות אירועים PPV בחינם. אבל... יש ערוץ עם תכנים טובים שמישהו שם מנהל אותו בצורה גרועה ומי אם לא אנחנו שנבקר רק כדי שהדברים ישתנו וישתפרו.. לא מתוך תמהות, מתוך דאגה ואכזבה. לא ככה קולטים אוהדים.

dor244

New member
אז איך לדעתך הערוץ אמור להתנהל?

לשדר אירועי פרייד ישנים עולה כסף דבליו דבליו אף הם לא יכולים לשדר בגלל שיש הסכם עם ערוץ חמש סטריקפורס טי קי או גלדיאטור צאלנאג וגם קייג רייג משדרים באקסטרים ספורט דרים לא תשודר קרוב לוודאי אולי הדבר היחיד שהם יכולים להוסיף זה את הפייטנייט ואת התוכנית הקבועה של באס רוטן

doom23

New member
קודם כל הם צריכים

לשדר כמו שצריך .. לא 200 שידורים חוזרים ... הרי הם אמרו בפירוש שקנו את התוכניות הישנות של UFC עד 35 ... (ככה הבנתי) אז שבוע אחד דילגו על 3 ואחרי זה שידרו שבוע אחרי שבוע את 5 .. עכשיו הבחור אמר ששבוע הבא יהיה 4 ... CAGE RAGE הם קונים דווקא פשוט לא משדרים הם שידרו יום ראשון את 24 חלק ראשון בפעם השנייה במקום חלק 2 ..ובאקסטרים ספורט זה מאד ישן 10 הם משדרים שם חוץ מזה הם פירסמו שישדרו WEC ו ELITE XC אז כן יש להם דברים הם סתם לא משדרים את זה ... זה לא שמתלוננים מתוך כוונה רעה או משהו פשוט פה יש אנשים שקשורים לערוץ אז אפשר לפנות אלהם זה פשוט הערוץ הכי מעניין יחסית בטלוויזיה וחבל שהוא נהרס משטויות כמו שידורים לא נכונים או סתם חומר מפגר שלא קשור לערוץ

favor

New member
איך?

אף אחד לא אמר להם לרכוש דברים נוספים שעולים כסף, בגלל זה כתבתי "יש להם את החומר". ההיפך, דברתי על כל שאר הדברים שלא קשורים לתכנים עצמם. *להתחיל עם לוח שידורים אחיד וברור (להוציא כמובן את אירועי ה-UFC שמעבירים יום יומיים אחרי) בלאגן בצורה בלתי רגילה, עם ה-UFC קלאסי הם עשו סמטוחה, עם ה-TUF כמו שהזכרתי, יומיים ברצף משודרים בושידו, והבא בתור מגיע רק אחרי שבוע. איפה כאן האחידות? *להפסיק לשגות בשמות האירועים והתכניות ולהתחיל לנסח נכון את הפירוט. לא ייתכן של-IFL הם יקראו "פייט נייט" או "שדה קרב", גם עיוות השם וגם בלי אחידות. כל מיני תכנים שנכתבים בהם "היאבקות" או "אגרוף" ואין להם קשר כלל לתכנית (אמרנו כבר שמי שכותב את זה לא מבחין כי אין לו הבנה בסיסית) אם אתם שמים 2 קרבות של אליט שבזמן כולל הם מגיעים לפחות משעה, למה בלוח השידורים מופיע "אירוע" של שעתיים. בשידור הראשון של UFC 83 הם כותבים: "לקראת UFC 81". איך אתם רוצים שאנשים ידעו שזה משודר? *אוקיי, ברור לכולם שה-UFC היא תכנית הדגל של הערוץ. אבל כמו שהם לקחו את אלון פדות שעושה עבודה נפלאה בהצגת עולם ה-MMA ככה בקלות היה אפשר לקדם את עולם האגרוף תאילנדי\אגרוף\ג'ודו או מה שלא יהיה. בלי קניית דברים שעולים כסף. מישהו מוסמך, ולא חסרים אירועי אגרוף תאילנדי בארץ, למה לא לנסות את הג'ודו שזה האומנות לחימה הכי פופולארית בארץ וכו'.. לצערי לערוץ צריך לקרוא ערוץ MMA, כי בזה הוא עוסק רוב היום. אני חובב MMA, לא אשקר אבל כמו MMA אני חובב ענק של ג'ודו ואגרוף תאילנדי וכאן אני נפגע שלא מקדמים גם את זה. בקיצור, תודה לערוץ אבל אם הם רוצים להתקדם זאת לא הדרך.. הערוץ מנוהל בצורה חובבנית.

doom23

New member
מרגיז מה שהולך עם הערוץ

גם אני ציפתי לUFC חדש אתמול והיה רק ש.ח של 5 וCAGE RAGE 24 כבר פעמיים שמשדרים את החלק הראשון ולא את השני... ELITE XC היה בדיחה ... שני קרבות גם כל התוכניות שלא קשורות קרבות שוורים וטיסה מה הקשר פתאום ... חבל באמת חבל

FrecCo

Active member
איך אתם יכולים להגיד שהערוץ גרוע?

בדיוק לפני כמה ימים אמרתי לחבר שזה כנראה הערוץ שהכי משקיעים בצופים שלו בטלוויזיה "בושה וחרפה ההתנהלות של הערוץ" ? זה הערוץ שמביא לכם בלייב (או יום אחרי, במקרה הגרוע) אירועי UFC יש שם רוב הזמן רק MMA מהליגות הכי גדולות בעולם (למעט פרייד, כרגע) התחילו לשדר UFC קלאסי רק בשביל הצופים ובגלל שכרגע הם לא מתקדמים איתם פתאום הם ערוץ גרוע? מה שגרוע זה צופים כמוך (חצי קראט, וכל מי שמתלונן איתו) שמשלם 10 שקל (אגב זה עלה לא מזמן כי אני ורבים אחרים שילמו 5) וחושב שהוא קנה מינימום את דיינה ווייט שתקו ותפסיקו להראות כמו ישראלים הם כפויי טובה...

תשמע פריקו לוקו

לפני ההודעה שלך (ההזויה לחלוטין יסכימו איתי רבים) ישנם חמישה אנשים המזדהים עם דעותי ... מה אנחנו בעצם מחפשים? שני דברים סה"כ. קודם כל, תוכנייה מסודרת ומעודכנת ומ-פ-ו-ר-ט-ת על בסיס שבועי קבוע. דבר שני שהתוכנייה תהיה הגיונית (שימוש בסדרת המספרים הטבעית תהיה מספיקה-1,2,3,4 וכו) אני יודע שזה יהיה מוגזם לבקש להוריד את תאטרון ההאבקות ע"ע T.N.A ודומיו.. אבל אולי בכל זאת?

oozz73

New member
להוריד לחלוטין את התאטרון

יש להעבירו לערוץ הבידור והשטויות

oozz73

New member
ולמרות זאת הוא מנוהל חובבני ביותר

יש להם את החומרים הטובים והם לא מנצלים ומסדרים אותו כמו שצריך וראוי צריכים להחליף את מנהל התוכן דחוף לא פלא שהערוץ עולה זול מאוד...

גיא ע

New member
אף אחד לא אמר שהערוץ גרוע, להיפך.

הערוץ הזה הוא ברכה לחובבי תחום אומנויות הלחימה למינהן. אני למשל התחברתי בגלל האיגרוף הקלאסי ונמשכתי לתןך ה-MMA. רק צריך לארגן את התוכן ואיתו את לוח השידורים בצורה הגיונית.

favor

New member
אז לא הבנת את נושא השיחה

והגעת למסקנה מוקדמת.

dor244

New member
הערוץ הוא אחלה אבל קצת קשה לדעת למה לצפות

אם הם מתכננים לרכוש עוד תוכן לא ברור אם יש מישהו שיש מצב שהוא יודע אז זה פדות אבל הוא נעדר הרבה זמן כשחושבים על זה 12 פי פאר ויו זה 45 דולר ל1 ואנחנו מקבלים את זה כמעט בחינם אגב באוסטרליה הפי פאר ויו זולים הרבה יותר בערך 20 דולאר

talhorm

New member
דווקא אני מבסוט על הערוץ

אז נכון שהם התחילו לפקשש קצת ולחזור יותר מידי על אירועים למרות הבטחות אחרות אבל הם מביאים תודעה לMMA בארץ וזה חשוב וזה טוב.

למעלה