איך?
אף אחד לא אמר להם לרכוש דברים נוספים שעולים כסף, בגלל זה כתבתי "יש להם את החומר". ההיפך, דברתי על כל שאר הדברים שלא קשורים לתכנים עצמם. *להתחיל עם לוח שידורים אחיד וברור (להוציא כמובן את אירועי ה-UFC שמעבירים יום יומיים אחרי) בלאגן בצורה בלתי רגילה, עם ה-UFC קלאסי הם עשו סמטוחה, עם ה-TUF כמו שהזכרתי, יומיים ברצף משודרים בושידו, והבא בתור מגיע רק אחרי שבוע. איפה כאן האחידות? *להפסיק לשגות בשמות האירועים והתכניות ולהתחיל לנסח נכון את הפירוט. לא ייתכן של-IFL הם יקראו "פייט נייט" או "שדה קרב", גם עיוות השם וגם בלי אחידות. כל מיני תכנים שנכתבים בהם "היאבקות" או "אגרוף" ואין להם קשר כלל לתכנית (אמרנו כבר שמי שכותב את זה לא מבחין כי אין לו הבנה בסיסית) אם אתם שמים 2 קרבות של אליט שבזמן כולל הם מגיעים לפחות משעה, למה בלוח השידורים מופיע "אירוע" של שעתיים. בשידור הראשון של UFC 83 הם כותבים: "לקראת UFC 81". איך אתם רוצים שאנשים ידעו שזה משודר? *אוקיי, ברור לכולם שה-UFC היא תכנית הדגל של הערוץ. אבל כמו שהם לקחו את אלון פדות שעושה עבודה נפלאה בהצגת עולם ה-MMA ככה בקלות היה אפשר לקדם את עולם האגרוף תאילנדי\אגרוף\ג'ודו או מה שלא יהיה. בלי קניית דברים שעולים כסף. מישהו מוסמך, ולא חסרים אירועי אגרוף תאילנדי בארץ, למה לא לנסות את הג'ודו שזה האומנות לחימה הכי פופולארית בארץ וכו'.. לצערי לערוץ צריך לקרוא ערוץ MMA, כי בזה הוא עוסק רוב היום. אני חובב MMA, לא אשקר אבל כמו MMA אני חובב ענק של ג'ודו ואגרוף תאילנדי וכאן אני נפגע שלא מקדמים גם את זה. בקיצור, תודה לערוץ אבל אם הם רוצים להתקדם זאת לא הדרך.. הערוץ מנוהל בצורה חובבנית.