מישהו יודע מה קורה פה

mzioni

New member
מישהו יודע מה קורה פה

מי שיוצא ומבלה בטח שם לב שב3שבועות האחרונים המשטרה סוגרת כל דבר שזז ב1 או02 בבוקר.זה הגיע למצב שאפילו את המזננות למינהם בוס ספייסי בוסי סגרו אתמול מוקדם. השוחד לא מספיק?פתיחת חוזים?אבל ראבק 3 שבועות? בפעם הקודמת לפני כמה חודשים זה לקח חודש עד "שהמשבר" נגמר. התחלף עוד קצין משטרה?

prizman

New member
על מה אתה מדבר?

הלילה ישבתי במקום באסוק עד 05:30 בבוקר, בערך ב 4 לקחתי ידידה לאכול בסוי 13 והכל היה פתוח כרגיל, מה שכן, מישהי שמנהלת איזשהו מקום בסוי 9 אמרה לי שפנו אליה בשבוע שעבר מהמשטרה להנמיך את המוזיקה אחרי 2 בלילה אבל לא יותר מזה. לגבי המועדונים אני באמת לא יודע.

prizman

New member
אם זה ממש מסקרן אותך

אתקשר עוד מעט למישהי שמקושרת לספייסי, אולי היא תדע, נותן לה צ'אנס להתעורר. אגב, המבצע של D-TEC התחיל לפני שבוע בערך, יש לך מנוי על שמך? ומאיפה צצה לה הקידומת הזו של 004? אני מחייג בד"כ 008 או 009.

mzioni

New member
004 בבעלות DTAC

009 שייך לCAT ו004 בבעלות DTAC.ע"פ הפירסום שלהם זה מבצע עד ל31.12.09 במקום תעריף של...30באט לדקה. כנראה ששווה להם להציע מבצע כזה כי הם רוצים להיות משהו בסגנון TRUE שמספקת מגוון שירותי תקשורת בדומה למה שקורה עם אורנג בישראל.נקווה שימשיכו. הקו עצמו בבעלותי אבל מהפרסום הבנתי שזה גם ללקוחות פרי-פייד.שווה להתקשר לשאול. לגבי חיי הלילה,זה היה יותר בסגנון של שאלה רטורית...כי ברור שאיזה קצין משטרה רוצה לבנות עוד בית או לממן עוד כמה זונות..מה שמדהים הוא שאותה יד שלוקחת שוחד מבעלי המועדונים זו אותה יד שסוגרת אותם. ככה זה שהבעלות של הספייסי והבוסי היא בבעלות של המשטרה.כשנכסתי לשם לפני שבוע היה בכניסה קצין בדרגה בכירה שסייע לנווט את הלחץ ליד הקופה.לראות ולא להאמין. הם סוגרים את כל העיר-ומנקזים את כולם למקום אחד בבעלותם,ותוך כדי כך מגדילים את השוחד מהמועדונים הקיימים.

prizman

New member
מוזר,

אני עד עכשיו שילמתי ב D-TEC בחיוג ל 009 7 באט לדקה. עדיין זו הנחה של כמעט 50% אבל 30 באט לדקה? לך תבין את המסלולים שלהם. בכל אופן עשיתי ניסוי עכשיו, התקשרתי לישראל, 14 דקות עלו 56 באט, 4 באט לדקה כמובטח במכשיר שמשוייך לרשת. על הספייסי שמעתי שאומרים שהוא שייך לאיזה קצין משטרה בכיר, את האחרים אני לא מכיר, לא מבלה במועדונים, זקן מדי לזה.

prizman

New member
טוב, אתה צודק

סגרו אתמול את הספייס, לא את הספייסי מוקדם, הספייסי זה בסוי 11 והספייס אמור להיות ליד ה MBK? לא מכיר את המקומות. הבוס אמור להיות ליד אנדרטת הניצחון? אז לא ששים לדבר על הסיבות, די ברור שמדובר על כספים שהולכים להיכנשהו, מאפיה, משטרה, איפה ההבדל בעצם? אלו לא תשובות שתאילנדי יענה לך.

prizman

New member
ושכחתי לציין,

לפי מה שנאמר לי ההצקה הזו התחילה כבר לפני חודשיים ואני לא אזכיר את הסכום שמועדון כזה משלם כל חודש עבור "הגנה". כל יום לומדים משהו חדש.

mzioni

New member
קצת סדר בבלאגאן...

בוסי נמצא בפראטונם מיד אחרי מלון הבאיוק שמאלה ספייסי נמצא בלונמואנג סוי 1 בוס=אוסקר נמצא בפטבורי 39 אלה המזננות שעובדות עד הבוקר, ובחודשים האחרונים ספגו ירידה בהכנסות בטח כולם יודעים משבר כלכלי וירידה בתיירים... הספייס נמצא בסוקומביט סוי 11 במרתף מלון האמבסדור. המשותף להכל זה שאתמול סגרו את כולם מוקדם כולל את המקומות של התאילנדים בפטבורי 33. מגמה חדשה?נקווה מאוד שלא

prizman

New member
שאני לא איש מועדונים

כתבתי לך, אבל הייתי עכשיו ליד סוי 11 אז קפצתי לבדוק מה קורה עם הספייס. נסגר גם היום לפני 2.

למעלה