מישהו יודע מה קורה

berry23

New member
מישהו יודע מה קורה

עם הדברים שפרסמה תורמת1? היא לא יצרה קשר עם אף אחד עדיין?

berry23

New member
ומזכירה בפעם השלישית לגבי הסלון

אף אחד לא רוצה? aadmt לא הצלחת להשיג שינוע? יש לי גם שולחן סלוני יפה ושואלת שוב גם (סליחה על ההתקרצצות) למי יש תנור אפיה אני מחפשת כבר הרבה זמן (ואני יודעת שהיה לאמאורית אבל היא רחוקה מדי ממני...)

ברי, נראה לי שיש לך בעיה במסרים

אני כתבתי לך כמה פעמים שיש תנור אפיה מאמאורית, מנהלת פורום להיות הורים. מקוה שהיא לא זרקה אותו, כי היא כתבה כבר מספר פעמים בפורום. את הסלון והשולחן אני צריכה למשפחה מיפו די דחוף. יש שינוע. צרי איתי בבקשה קשר.

berry23

New member
אין לי שום בעיה במסרים את לא קראת

אני אשמח לתת את הסלון ואת השולחן ואפילו כמה שיותר מהר כי זה תקוע לי באמצע הבית למרות שהבטחתי אותו למישהי חרשת שכבר הבת שלה דיברה איתי אבל היא לא חזרה אלי מאז, אולי נתקעה עם השינוע... לגבי תנור האפיה מאמאורית כתבתי כבר ולא שמת לב שאמאורית רחוקה ממני ולא מצאתי שום עזרה לשינוע לכן ביקשתי ממי שבא לקחת את הסלון- (מן הסתם יגיע עם רכב גדול) אז אולי יוכל להביא על הדרך את תנור האפיה ולאו דווקא על התנור של אמאורית דובר אלא בכללי אך נתינת הסלון והשולחן כמובן שלא ניתנים כנגד התנור אלא רק אם כמובן הסתדר הדבר (שלא תביני לא נכון חלילה)

דיברתי על הודעות שכתבת בזמנו

ועניתי לך עליהן. לא נורא. מה מצבו של הסלון? כמה חלקים ? יש אפשרות להעלות תמונה של הסלון? האשה רוצה לארגן שינוע והיא מבקשת לדעת את מצבו לפני שהיא משלמת הובלה, שתשולם על ידי הלוואה שתקח מבני משפחה. לגבי תנור, אין לי משהו, אם אשמע אודיע לך. אם יסתדר מבחינת הסלון והשולחן, אני מניחה שיהיה אפשר להעביר תנור אם יהיה כזה. תודה רבה.

למעלה