מישהו יודע מי אחראי על טקס

מישהו יודע מי אחראי על טקס

יום הזיכרון? גם בשנה שעברה וגם השנה נכתב " טקס יום הזכרון לחללי מערכות ישראל " חסר החלק של נפגעי פעולות איבה , לא שאני מתחברת לחיבור הזה אבל כמשפחה נפגעת פעולות איבה צרם לי מאוד , אני רוצה לפנות למארגנים , מישהו יכול לעזור לי?

sagd

New member
בהמשך לשאלתך...

לקחתי לתשומת לבי את ההערה. נקפיד בשנה הבאה. בכל מקרה, נשמח לקבל עזרה בכל אירועי התרבות. אנחנו חסרים באנשים. לגבי החולצות, תהיה מכירה מיום ראשון, כפי שפורסם. המתנדבת שהייתה אמורה למכור, ברגע האחרון לא יכלה להגיע עקב סיבות אישיות. ג'ינה אחראית פורום תרבות

ג'ינה למה בשנה הבאה?

אני מוכנה להכין קטע קריאה, למה לא לתקן את הטעות כבר השנה ,יש עוד יומים, למה לא להתחשב ברגשות של ציבור גדול נוסף ? אם בשנה שעברה פגעתם , כוונתכם גם השנה לפגוע? ובכלל , איך קורה דבר כזה שנשכחים הרוגי פעולות איבה שנה אחרי שנה שכולם כבר הפנימו שזה יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ופעולות איבה? סליחה...מישהו נרדם בשמירה וחבל......

בטקס תהיה התיחסות השנה

אמנם בהזמנה לטקס לא הוזכרו נפגעי פעולות האיבה וסליחה על כך אולם בטקס עצמו שנעשה השנה ע"י הצופים יש התיחסות גם לחללי מערכות ישראל וגם לנפגעי פעולות האיבה.

sagd

New member
הבהרה לאמא של ירין וטליה

הערתי הייתה מכוונת להזמנה בלבד, מכיוון שהן הוכנו מראש, כפי שהוסבר ע"י גלית ממשרדי הוועד. בטקס עצמו כן יש התייחסות לנפגעי פעולות האיבה. לא הייתה כוונה לפגוע ברגשות של ציבור כזה או אחר ביום חשוב זה! כפי שציינתי קודם, אני אשמח לקבל את עזרתך בכל הנוגע לארועי התרבות ביישוב. צרי עימי קשר במידה ותהיי מעוניינת 054-4749064 ג'ינה

לכל מארגני ומשתתפי הטקס

כל הכבוד , כל כך מכובד , כל כך מושקע , כל כך מיוחד , רק מבטיחה שבשנה הבאה אתן חלק כדאי שנפגעי פעולות איבה גם יצוינו , ולך ג'ניה סליחה אם תקפתי זה נושא מאוד טעון אצלי כמשפחה נפגעת פעולות איבה , מבטיחה ליצור קשר איתך מיד אחרי יום העצמאות כדי ליטול חלק בפורום תרבות הנהדר שלנו , ושוב תודה על הטקס

למעלה