מישהו יודע משהו בקשר

מישהו יודע משהו בקשר

לאתר הרישמי של מאיוש ולאתר מעריצים הרישמי שלה?.... כבר שנים הם "בבניה" או "בקרוב..."...

ערב טוב אני יענה על השאלה

אז ככה נכון האתר בבניה ולצערי הוא לא יפתח לא בזמן הקרוב ואני חושב שבכלל לא ולמה אתם שואלים אז הנה התשובה האתר לא יפתח כי האתר של מאיה היה בבעלותו של רוברטו (הסוכן הקודם שלה) לרוברטו מספר אתרים שמפרסמים את הלקוחות המפורסמים שלו שרשומים אצלו בסוכנות בינהם אגם רודברג ולהקת הבנים הגיים בויז בין האתרים האלו היה גם האתר של מאיה כאשר מאיה עזבה את הסוכנות ואת רוברט הוא החליט לסגור את האתר ומאז הוא סגור לדעתי כמו שאמרתי האתר לא יפתח ואם זה יהיה באחריות רוברט הוא יהיה מוחק את מאיה כדי שישכחו מי היא בכלל (מה שהוא ניסה לעשות) זה אני מקווה שענית על השאלה

תגובה :בקשר למה שאמר\ה אין כינוי

נכון שזה מעצבן ואפילו מאוד עצוב אבל אני חושב שכבר דיברנו בפורום לא פעם אחת על מה שעשה רוברט למאיה לא רק זה שהוא סגר לה את האתר שזה לא משנה הוא עשה למאיה עוד הרבה דברים שהגרוע ביותר היה לסגור לה את הקריירה אני פשוט מאוד לא רוצה לדבר על רוברט פשוט זה רק לידע כללי במידה ומישהו ירצה לפתוח את הנושא אני לא יקח בו חלק אבל אני מבטיח שאני יקרא את מה שחושבים כי זה מעניין....... זהו

sonioosh

New member
מאיה הגישה נגדו תביעהההה!!!!!

היום קראתי בעיתוןן!!! שיהיה לה בהצלחה והצדק תמיד מנצח:)

למעלה