מישהו יודע משהו על ההופעה מחר של הדורבנים באמפיווהל? באיזה שעה זה?
J j a c k y New member 31/8/03 #10 זה הדורבנים! זה עניין רציני! מה בחינם?? לא הגיונייייייייייייייייייייי ראיתי טלפון להזמנת כרטיסים בפרסומת של ההופעה... מאיפה אתה יודע?
זה הדורבנים! זה עניין רציני! מה בחינם?? לא הגיונייייייייייייייייייייי ראיתי טלפון להזמנת כרטיסים בפרסומת של ההופעה... מאיפה אתה יודע?
T the saiyan prince New member 31/8/03 #9 כל מה שאני יודע שלהקה הזאת סתם תיהיה היום עם עוד טונה להקות מעצבנות שיפריעו במקום לתת לפיגמות הופעה מלאה ;
כל מה שאני יודע שלהקה הזאת סתם תיהיה היום עם עוד טונה להקות מעצבנות שיפריעו במקום לתת לפיגמות הופעה מלאה ;
J jack s New member 31/8/03 #11 טוף חלה טעות חבר שלי הבין לא נכון...לא חינם לא חינם הוא התבלבל עם משהו אחר זה עולה משהו בסביבות ה75 אני חשוב וזה כמו שאמרתי באמפיוול ביום שני
טוף חלה טעות חבר שלי הבין לא נכון...לא חינם לא חינם הוא התבלבל עם משהו אחר זה עולה משהו בסביבות ה75 אני חשוב וזה כמו שאמרתי באמפיוול ביום שני
A Anna Karenina New member 31/8/03 #12 זה כבר הרבה יותר הגיוני... הופעה של הדורבנים בחינם? לא נשמע הגיוני במיוחד... Too Good To Be True....