מישהו יודע משהו על המכשיר הזה?

rock231

New member
מישהו יודע משהו על המכשיר הזה?

אני בדיוק לפני רכישת אייפוד, כשלפתע פתאום צץ לו המכשיר sony nw-hd3 שלטענת המשווקים מכיל 20 ג"ב של מידע. המחיר שלו (בארה"ב) יותר זול משל האייפוד מיני, דבר שהדליק אצלי נורה אדומה. מישהו יודע לספק פרטים על המכשיר? (מעבר למאמר שנמצא בפתיחה): אורך חיי בטריה אמיתיים, איזו בטריה מדובר, עמידות המכשיר,נוחות ממשק התוכנה. מי שיכול לספק לי מידע- יבורך, אני בערך יומיים לפני קניה של אייפוד מיני בארה"ב. והמכשיר הזה, לפחות על הנייר, נראה מפתה מאד. קישור אל המכשיר באי ביי - http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=79881&item=5784817176&rd=1&ssPageName=WDVW

rock231

New member
אני יודע ובגלל זה ציינתי מעבר למאמר

ואם מישהו מעל גיל 13 יכול בבקשה לתת חוו"ד זה יכול להיות נהדר (לא משהו אישי מטקה, פשוט כל מי שהכיר את המכשיר עד עכשיו היה יחסית קטן ואני מחפש ביקורת קצת יותר מפורטת מ: "מכשיר מגניב" וכד'...)

orimaor

New member
שמע...

זה מכשיר של סוני כמה אתה יכול כבר ליפול במכשיר כזה? למכשיר יש שרות בארץ של ישפאר שמייבאים אותו ככה שלא תתקע במקרה של בעיה. אני מצרף גם קישור של סקירה מCNET לדעתי המחיר זול באופן מפתיע מוכרים אותו ב300 דולר בערך בחנויות בארה"ב

rock231

New member
בןאנה עזרת לי מאד עם הקישור הזה

אתה לא יודע עד כמה... תודה.

weird dust

New member
אני קניתי מיני דיסק

ונפלתי חזק מאוד שאמרתי שיותר בחיים אני לא קונה נגנים של סוני, כמה טובים שהם לא יהיו סוני אני לא קונה! אני לא אוהב את סוני משהו ואני לא ההיתי קונה אותו בגל העיניין שהם חסכו עלי במיני דיסק ועכשיו אני חוסך עליהם.

orimaor

New member
לי דפקה יש הסטוריה טובה עם סוני

היו במשך השונים ווקמן שלהם 2 דיסקמנים 2 מיני דיסקים. ואם הייתי קונה היום הייתי קונה את הHD5. במיני דיסקים תמיד היו מקבלים המון אביזרים נלווים סה"כ היה מכשיר נחמד.

orimaor

New member
המילה הזאת לא תיכנס לי לראש אף פעם

גם בבגרות של שנה שעברה רשמתי ככה

Claw of Death

New member
אני לא מכיר נגנים של סוני אבל

הם תמיד עשו מוצרי אלקטרוניקה איכותיים

למעלה