מישהו יודע מתי אפשר לעבור מסלקל

טל של 4

New member
מישהו יודע מתי אפשר לעבור מסלקל

לכיסא באוטו, ומתי אפשר להפוך את כיוון הישיבה???? תודה

נירית1

New member
להפוך את כוון הישיבה כשמתקימים שני

הדברים משקל 9 ק"ג וגיל שנה, לכסא אפשר לעבור גם לפני זה עם יש לו מצב של נסיעה בנגוד לכוון התנועה

טל של 4

New member
קודם כל תודה ! את בטוחה שצריך

את שני התנאים. משקל לא מספיק???

נירית1

New member
טל - אני בטוחה בכל מקרה אני מפנה

אותך לאתר של בטרם ותוכלי לקרוא שם על הנושא, אלו כמובן המלצות בטיחות ולא חוקים אבל לדעתי בתור הורים זה הדבר הכי חשוב לעשות בעבור הילדים.

כרמית מ.

New member
צריך לחכות לפחות עד גיל שנה

בגלל חוזק השרירים. המשקל לא מספיק. בכל מקרה יותר בטוח עם הפנים אחורה, ולכן כדאי "למשוך" כמה שיותר גם מעבר לגיל שנה/9 ק"ג. בכלל, בתאומים עדיף "למשוך" כמה שיותר עם סלקלים כי כסאות בטיחות יותר רחבים, ובאוטו סטנדרטי, אפשר לשבת בין שני סלקלים אבל לא בין שני כסאות בטיחות (תלוי ברכב וברוחב הסלקלים והכסאות, אבל בד"כ).

קרנושה

New member
אתם מגדירים לפי גיל או משקל ולדעתי.

לא בטוחה שזה הנכון.....ילדיי בני שנה וחודשיים ושוקלים הגדולה שבניהם 8.200 והקטנים מגרדים את ה7 קילו מלמעלה...אבל הם יושבים יציב (הם מתיישבים, עומדים נעמדים)...ומתאימים לכסא בטיחות לרכב ומזמן לא התאימו לסל קל.....אז לדעתי זה אינדבידואלי...

כרמית מ.

New member
אלו ההגדרות של "בטרם"

מה את עושה עם זה זו כבר החלטה שלך. גם אני, כאם לפצפון "זייפתי" קצת והעברתי אותו לשבת קדימה לפני ששקל 9 ק"ג (אבל אחרי גיל שנה+), אבל עדיף למשוך כמה שיותר, במיוחד אם הפער גדול. יש חשיבות גם למשקל וגם לגיל, ולכן שניהם נחשבים. אגב, לפי העקומות, אוריין יצטרך לשבת בכיסא בטיות בערך עד גיל 7 (18 ק"ג לילד מתחת אחוזון 3...)

למעלה