מישהו יודע מתי ההגרלה הראשונה של מבצע פריגת??

keren2221

New member
מישהו יודע מתי ההגרלה הראשונה של מבצע פריגת??

אספתי כבר פוווול פקקיםםםםם חחח זה מטורף כל הבצפר שלי אוסף פקקים חחח אני רואה מתקןני למחזור יש בהם מלא בקבוקים ריקים בלי הפקק!! חחח

MyDecember1

New member
../images/Emo207.gifיצא חדש לדוטרי../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

וואי כמה זמן חיכיתי לזה.. יצא לו שיר חדש ששמו No Surprise , והוא אמור להופיע איתו היום באמריקן איידול. למעוניינים
: http://www.f2h.co.il/793605747 . אם כן, הלוואי

WundeRKind

New member
תשמע את החדש של גרין דיי

Guns. שיר מעולה!! בין ההכי טובים שלהם

patito ƒeo

New member
שיר טובבב!! ../images/Emo107.gif

איך אפשר לא לאהוב שיר של דוטרי? :) הוא מושלם. ובכלל אני ממש מתרגשת מהאלבום אומג לא ציפיתי שהוא יצא כלכך מוקדם [טוב מוקדם זה לא בכל זאת האלבום הראשון יצא ב2006, אבל בכלל לא היו דיבורים על אלבום עד לפני שבוע!!] ותראה עם מי הוא כתב את השירים ::::: Standing Still (Joey Barnes, Brian Craddock, Chris Daughtry, Zac Maloy, Josh Paul, Josh Steely) Moments (Chris Daughtry, Josh Paul, Zac Maloy) Sorrow (Chris Daughtry, Unknown Writer) Ghost Of Me (Chris Daughtry, Brian Howes) Last Day (Chris Daughtry, Brian Howes) Day That You Walk Away (Chris Daughtry, David Hodges) What I Meant To Say (Chris Daughtry, Brian Howes) Open Up Your Eyes (Chris Daughtry, David Hodges, Ben Moody) One Last Chance (Chris Daughtry, Mitch Allan, David Hodges) Long Way (Chris Daughtry, Jason Wade) You Don't Belong (Chris Daughtry) Back Again (Chris Daughtry, Adam Gontier) Back To Me (Chris Daughtry) ג'ייסון וויד מלייפהאוס!!!!
, בן מודי והמטומטם השני שעושים שירים ממש ממש טובים [אדיקטד, וואט אבאווט נאו וכל פולן כמובן..].. מקווה שזה יהיהה אלבום יותר מדהים מהראשוןןןןןןן ואבוי לי אם אני מתאכזבת ): גו כריסי

למעלה